National

Adina Alberts face un anunț important: „Împreună cu un numeros colectiv de medici din România, am inițiat un Studiu Clinic privind Ivermectina”

Publicat: 03 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adina Alberts face un anunț important Împreună cu un numeros colectiv de medici din România am inițiat un Studiu Clinic privind Ivermectina
Adina Alberts, medic chirurg estetician

Adina Alberts, medic estetician, a anunțat miercuri, pe o rețea de socializare, că alături de alți medici, a pornit un studiu menit să determine care este eficiența Ivermectinei, un medicament de uz veterinar, în tratarea infecției cu virusul SASR-CoV-2.

„Vă anunț cu entuziasm că, împreună cu un numeros colectiv de medici din România, am inițiat un Studiu Clinic privind Ivermectina.

Este vorba despre PRIMUL studiu inițiat în România pentru a evidenția efectele acestei substanțe împotriva Covid, dar și pentru a evidenția eficiența Ivermectinei în prevenirea înfectării cu Sars-Cov2.

În realizarea acestui studiu clinic, cerem atât sprijinul Academiei de Științe Medicale, ca și al specialiștilor în boli infecțioase de la Spitalul Clinic “Victor Babeș” din București, precum și al unui număr important de medici ATI. Avem deja alături de noi secțiile ATI ale unora dintre cele mai importante spitale din București.

Studiile vor fi sponsorizate de mai multe entități non-profit, dar și din fonduri proprii puse la dispoziție de un grup important de medici români care au înțeles, alături de noi toți, necesitatea urgenței autorizării Ivermectinei pentru prevenirea și tratarea SARS-CoV-2″, a anunțat Adina Alberts.

Vă anunț cu entuziasm că, împreună cu un numeros colectiv de medici din România, am inițiat un Studiu Clinic privind …

Publicată de Dr Adina Alberts pe Miercuri, 3 martie 2021

 

Adina Alberts: „Cât de penibilă pare acum argumentația unor mari medici din România”

Cu o zi în urmă, pe 2 martie, medicul Adina Alberts a făcut un apel public privind semnarea petiţiei pentru avizarea Ivermectinei în România.

Medicul consideră că argumentația unor mari medici din România, în care denigrează din toate puterile această substanță, este penibilă.

”Africa de Sud a decis să avizeze comercializarea Ivermectinei în farmaciile din toată țara, FĂRĂ REȚETĂ. Este a2a țară care face acest pas esențial în a permite propriilor lor cetățeni accesul neîngrădit la această substanță, denumită de specialiști de renume mondial, “miraculoasă”, “salvatoare de vieți”.

Cât de penibilă pare acum argumentația unor mari medici din România, promotori recunoscuți și dovediți ai Big Pharma, care denigrau din toate puterile această substanță, găsindu-i nenumărate efecte adverse “groaznice”, în încercarea lor de a manipula opinia publică?!

Josnic, nu?!

Sursele, în comentarii.

Semnați petiția pentru avizarea Ivermectinei în România”, a scris medicul chirurg estetician, într-o postare pe Facebook.

Adina Alberts: „Ivermectina cancerigen? Nimic mai fals”

Medicul Adina Alberts susține că Ivermectina nu este un medicament cancerigen, așa cum susțin unii medici.

„- Ivermectina cancerigen?!?

Nimic mai fals. Ba este exact invers.

«Researchers in Japan and the United States have found that ivermectin, a drug used to kill parasites, suppresses tumour development in epithelial ovarian cancer». (Cercetători din Japonia și SUA au descoperit că ivermectina, un medicament utilizat pentru a distruge paraziții, inhibă dezvoltarea tumorală în carcinomul epitelial ovarian)“, scrie Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Alberts spune că Ivermectina nu poate duce la orbire. În schimb, sunt multe medicamente care produc afecțiuni ale vederii și care se află, în continuare, în farmacii.

„- Ivermectina produce orbire?!?

Este o tâmpenie…. Sunt zeci de medicamente care produc afecțiuni ale vederii, ce pot da în final cecitate, și zac liniștite în rafturile farmaciilor umane, avizate fiind de ANMDM precum și de forurile similare internaționale.” a spus Adina Alberts.

Adauga un comentariu