Prima pagină » Cancan » Adina Alberts și Viorel Cataramă trăiesc într-o vilă luxoasă. Curtea are fântână arteziană și statuete

Adina Alberts și Viorel Cataramă trăiesc într-o vilă luxoasă. Curtea are fântână arteziană și statuete

17 mai 2024, 14:31,
BZI.ro, în Cancan

Adina Alberts, de 55 de ani, și Viorel Cataramă, care este cu 14 ani mai în vârstă, trăiesc într-o vilă luxoasă la care mulți visează. Eleganta locuință este situată în apropiere de București, pe malul lacului Snagov. Proprietatea celor doi poate fi ușor confundată cu un muzeu, grație manierei extravagante în care este amenajată.

Adina Alberts și Viorel Cataramă trăiesc într-o vilă luxoasă

Adina Alberts și Viorel Cataramă sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună o fetiță, Brianna, în vârstă de 8 ani. Locuința familiei Cataramă este înconjurată de o curte imensă, amenajată cu diverse statuete, o fântână arteziană, o piscină, un loc de joacă pentru fetiță și un spațiu de relaxare cu vedere la lacul Snagov, potrivit Unica.

Curtea e plină cu plante care rămân verzi tot timpul anului dar și cu cedri, arbori numiți în povești și legende drept „copacii lui Dumnezeu” pentru că se spune despre ei că erau plantați încă de la începutul lumii. Fântâna arteziană și statuetele conferă spațiului verde mai multă eleganță, iar lacul din apropiere dă și mai mulltă liniște întregului pesiaj. În curtea cu fântâna arteziană a avut loc și ceremonia de nuntă a cuplului.

În urmă cu câțiva ani, medicul Adina Alberts vorbea cu modestie despre casa familiei ei, spunând că „sunt case și mai mari” decât a lor.

„Nu e chiar așa de mare. Există case mult mai mari. E casa lui Viorel în care el a trăit de prin ’92, în care eu am venit în momentul în care am început să ne vedem și sunt deja 7 ani de când stau aici. Am schimbat niște perdele, am schimbat carpetele, am reamenajat poate tablourile. (…) Dormitorul a suferit schimbări totale”, spunea Adina Alberts, acum ceva timp.

Interiorul locuinței are un aer foarte elegant, fiind amenajată precum casele regale, cu mobilier în stil baroc și cu multe tablouri și obiecte decorative cu valoarea însemnată. În livingul spașios al casei se află o pianină, la care soția lui Viorel Cataramă obișnuiește să cânte din când în când.

Adina Alberts, despre secretele căsniciei

Relația cuplului Alberts-Cataramă a început la vârsta maturității, când fiecare avea „bagajul” lui cu diverse experiențe de viață. Medicul dezvăluia anul trecut, într-un interviu pentru Unica.ro, că de-a lungul anilor, ea și Viorel s-au susținut în toate demersurile și așa au reușit să-și clădească familia frumoasă pe care o au astăzi.

„La vârstă maturității se presupune că deja ai o experiență de viață din care ai învățat ceva. Ești mai așezat, ai o carieră, ai niște deziderate, știi ce vrei și ce ți se potrivește. Și îți cauți un partener pe măsură, dar există riscul să nu îl găsești. Avem în jurul nostru destule exemple de femei superbe care sunt încă singure, dar nici căutarea aceasta nu trebuie să fie ostentativă.

Trebuie doar să știi ce vrei, care sunt calitățile pe care ți le dorești, dar să îți vezi zilnic de treaba ta, să muncești, să crești profesional și să fii apreciată în domeniul tău. Fără să ai o independență financiară și profesională, nimic nu va fi posibil”, ne-a explicat Adina Alberts.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *