National

Adrian Năstase, săgeți către Klaus Iohannis: „Sunt mai interesați de neuronii conducătorilor decât de mușchii acestora”

Publicat: 24 ian. 2021
Adrian Năstase la costum zambeste larg
Adrian Năstase

Fostul premier Adrian Năstase a anunțat că s-a vaccinat anti Covid 19, dar nu a uitat să-i critice pe politicieni. Vizat a fost chiar președintele României, Klaus Iohannis.

„Ieri m-am vaccinat. M-am gândit că efectul principal este mai important decât eventuale efecte secundare. În plus, am așteptat o zi înainte de a vă spune că totul e în ordine. Am constatat că lucrurile au funcționat corect. Medic de familie, programare, notificare (cu rapel) pe platforma dedicată. Punctualitate la vaccinare la Spitalul de urgență Floreasca (unde eram arondat)”, a scris Năstase.

Fostul premier a lansat atacul esențial. Importanți sunt neuronii, nu mușchii conducătorilor.

„Nu am pus o poză cu mușchi pentru că m-am gândit că cititorii mei sunt mai interesați de neuronii conducătorilor decât de mușchii acestora”, a scris Adrian Năstase.

Între Adrian Năstase și președintele României există tensiuni după ce Klaus Iohannis i-a retras Ordinul Național “Steaua României” în grad de Mare Cruce, conferit prin Decretul nr. 960 din 28 noiembrie 2002, semnat de fostul preşedinte Ion Iliescu.

„Klaus Iohannis a început să construiască ‘România normală’ anunţând că a decis să-mi retragă Ordinul ‘Steaua României’ în grad de Mare Cruce, după ce mă invitase la Cotroceni, la recepţia organizată cu ocazia Zilei Naţionale. Recunosc, am mers la Cotroceni crezând că, în al doilea mandat, Iohannis va încerca să ajute la o reconciliere naţională, după dezbinarea din ultimii ani. M-am înşelat, iar gestul său meschin de astăzi nu prevesteşte nimic bun”, scria la momentul respectiv Adrian Năstase.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, s-a vaccinat anti-COVID-19! Prima declaraţie după imunizare

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, anunță vineri, 22 ianuarie 2021, pe pagina de socializare Facebook, că s-a vaccinat anti-COVID-19. Acesta a precizat faptul că a făcut acest lucru după mama sa.

„Nu aș fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România”, subliniază liderul PSD, transmițând mesaj pentru guvernanți: „înainte de a fi caraghioși, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile”.

Marcel Ciolacu s-a vaccinat anti-Covid-19. Şi mama sa s-a imunizat

Președintele social-democraților a declarat astăzi că s-a vaccinat împotriva noului coronavirus, după ce mama sa a primit prima doză. De asemenea, șeful PSD susține că Executivul trebuie să imunizeze anti-Covid-19 persoanele cu adevărat vulnerabile. În încheiere, acesta a precizat că testarea rămâne în continuare cel mai eficient mijloc de combatere a răspândirii pandemiei cu noul coronavirus.

„Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aș fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România.

Înainte de a fi caraghioși, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin. Iar, până la imunizarea unui procent semnificativ din populație, tot #testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Adauga un comentariu