Cancan ultimă oră

Adrian Petrache a dezvăluit adevărul despre relația sa cu Florin Salam. Ce s-a întâmplat după finala X Factor

Publicat: 15 ian. 2021
Florin Salam si Adrian Petrache
Florin Salam nu s-a prezentat în finala X factor 2020, deși trebuia să urce pe scenă alături de nepotul său, Adrian Petrache.

Adrian Petrache a dezvăluit în direct la Xtra Night Show care este adevărata relație dintre el și Florin Salam. Fostul concurent de la X Factor a făcut declarații surprinzătoare, după ce manelistul nu a mai apărut în finala competiției.

Adrian Petrache s-a remarcat în competiția X Factor pentru talentul său incontestabil, dar mai ales pentru atitudinea sinceră și extrem de modestă. Tânărul cu chitara, așa cum s-a autointitulat a câștigat simpatia fanilor și inimile domnișoarelor de acasă cu interpretările sale unice. Din păcate nu a fost marele învingător al sezonului, însă artistul se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare.

Toată România a stat cu sufletul la gură pentru a vedea marele duet dintre Adrian Petrache și Florin Salam, promis în finala „X Factor”. Din păcate, acest lucru nu s-a mai întâmplat, încât celebrul manelist nu și-a mai făcut apariția pentru momentul mult așteptat de telespectatori. Faptul că artistul nu a mai urcat pe scenă alături de nepotul lui, într-un moment atât de important al carierei, a atras critici și revolte în rândul fanilor, care l-au judecat pentru gestul făcut.

Adevărul despre relația dintre Adrian Petrache și Florin Salam

În ceea ce privește relația dintre manelist și nepotul lui, după „dispariția” din finala X Factor, Adrian Petrache a declarat în direct la Xtra Night Show că nimic nu s-a schimbat între ei și nu este deloc dezamăgit de faptul că nu au mai cântat împreună. Ba mai mult, tânărul artist a precizat că oricum între el și unchiul său nu era o relație atât de strânsă, însă nici nu îi poartă pică.

„Nu se pune problema de așa ceva, nu. Nu cred că e un eveniment negativ. Nu știu cât sens are să dezbatem acest subiect. Dezamăgitor este când îți faci așteptări și nu se întâmplă. Așteptările mele de la momentul respectiv erau ca eu să cânt cât de bine pot și să fiu apreciat. Ca drept dovadă, cred că este cel mai vizionat moment din toată finala.”, a spus Adrian Petrache la Xtra Night Show.

Prin urmare, tânărul artist este mândru de prestația sa și nu are niciun regret. Acesta are planuri mari de viitor și speră să își ducă muzica și arta cât mai departe. Ba mai mult, speră să ajungă la mari colaborări cu artiștii din România pe care îi apreciază, printre care și Connect-R. Nu este un secret faptul că nepotul lui Florin Salam îl apreciază enorm pe fostul soț al Mishei, iar o piesă cu el i-ar îndeplini un vis special.

Adauga un comentariu