Cancan ultimă oră

Adrian Thiess, detalii de ultimă oră în scandalul în care e implicat Laurențiu Reghecampf: „Mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian”

Publicat: 13 oct. 2021
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

În urmă cu doar două zile s-a aflat că că Laurențiu Reghecampf a găsit deja naș pentru copilul pe care urmează să-l aibă cu iubita lui, Corina, conform CANCAN.ro. Este vorba de nimeni altul decât bunul său prieten, Adrian Thiess, urmează să-i creștineze bebelușul. Acum omul de afaceri care a adus FC Barcelona la București dezvăluie și planurile sale pentru marele eveniment.

Adrian Thiess a făcut declarații exclusive despre botezul copilului lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei. Omul de afaceri are planuri mari pentru eveniment: își propune să-l aducă la botez chiar pe Ronnie O’Sullivan, drept invitat special.

”Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special”, a spus Adrian Thiess, pentru CANCAN.RO.

Cine este Ronnie O’Sullivan

Ronnie O’Sullivan, cel care urmează să fie invitatul de onoare de la botezul copilului lui Reghe, este cel mai mare jucător de snooker din istorie. Datorită performanțelor sale și a vitezei, Ronnie a primit poreclele „Magicianul” și „Racheta”. S-a născut în Anglia, pe 5 decembrie 1975. Încă din copilărie, Ronnie iubea snookerul și a început să practice sportul la vârsta de 10 ani. La numai 17 ani, Ronnie a câștigat Campionatul Marii Britanii, iar pe 21 aprilie 1997 a făcut breakul maxim în numai 5 minute și 20 de secunde.

Adrian Thiess va fi nașul copilului lui Laurențiu Reghecampf

În urmă cu doar două zile, v-am dezvăluit, în exclusivitate, că omul de afaceri Adrian Thiess va fi nașul de botez al copilului lui Laurențiu Reghecampf, cu iubita lui, Corina. Omul de afaceri a vorbit și despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan.

„Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta”, ne-a declarat Adrian Thiess, în exclusivitate.

„Dumnezeu va decide drumul fiecăruia”

Laurențiu Reghecampf a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, cum a demarat procedurile pentru divorț.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale, atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf, soțul sexy-impresarei Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu