Local

Aeroportul Internațional Iași a anunțat prelungirea suspendării curselor aeriene către țările din zonele roșii

Publicat: 17 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aeroportul Internațional Iași a anunțat prelungirea suspendării curselor aeriene către țările din zonele roșii
Aeroportul Internațional Iași

Aeroportul Internațional Iași a anunțat prelungirea suspendării curselor aeriene către țările din zonele roșii. Astfel, având în vedere Hotărârea nr. 476/16.06.2020 privind prelungirea stării de alertă, vor fi suspendate în continuare zborurile către țările considerate zone roșii afectate de noul coronavirus.

Aeroportul Internațional Iași prelungește suspendarea curselor aeriene către țările din zonele roșii

Aeroportul Internațional Iași a anunțat prelungirea suspendării curselor aeriene către țările din zonele roșii. Aeroportul Internațional Iași a anunțat miercuri, 17 iunie 2020, faptul că prelungește suspendarea curselor aeriene către țările Belgia, Franța, Iran, Italia, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Regatul Țărilor de Jos, Spania, Statele Unite ale Americii și Turcia. De pe aerogara ieșeană vor decola curse doar spre Billung, Dortmund, Larnaca, Tel Aviv și București.

„Stimați pasageri,

Vă informăm că Executivul a decis, prin Hotărârea nr. 476/ 16.06.2020, prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile și suspendarea, în continuare, a curselor aeriene către: Belgia, Franța, Iran, Italia, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Regatul Țărilor de Jos, Spania, Statele Unite ale Americii și Turcia.

Astfel, de pe Aeroportul Iași, vor fi operate zboruri către următoarele destinații:

✈️ Billund (Danemarca) – WIZZ AIR;
✈️ Dortmund (Germania) – WIZZ AIR;
✈️ Larnaca (Cipru) – WIZZ AIR;
✈️ Tel Aviv (Israel) – WIZZ AIR;
✈️ București (România) – TAROM;”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Iași.

Directorul Aeroportului Iași a demisionat din funcție

Cătălin Bulgariu, director la Aeroportul Iași, a demisionat subit din funcție. Maricel Popa, președintele Consiliului Județean, i-a forțat demisia. Pentru a-și salva propria piele, Maricel Popa, i-a grăbit plecarea din funcție lui Cătălin Bulgariu. Joi, 18 iunie, se va discuta despre instalarea noului director la R.A. Aeroportul Iași

Demisie supriză a lui Cătălin Bulgariu, director la Aeroportul Iași. După mai bine de doi ani de mandat în fruntea regiei autonome, Cătălin Bulgariu și-a înaintat subit demisia din funcție. Totul a plecat de la un scandal cu Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași. Acesta i-a forțat demisia după un scandal legat de proiectul de 7 milioane euro lângă hangarul Aerostar pentru extinderea platformei de parcare avioane. Firma Aerostar Bacău are nevoie de legătura cu pista pentru a putea aduce avioanele în hangar. Ieri, 15 iunie, Maricel Popa a ieșit public pentru a anunța că directorul Aeroportului Iași și-a înaintat brusc demisia din funcție.

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, i-a grăbit demisia lui Cătălin Bulgariu

Ieri-dimineață (15 iunie), unul din membrii Consiliului de Administrație, a ajuns la biroul lui Maricel Popa cu o hârtie în mână. La o oră distanță, Maricel Popa a anunțat demisia lui Cătălin Bulgariu. Popa i-a forțat demisia după un scandal privind întârzierea extinderii platformei de parcare avioane de 7 milioane euro lângă hangarul Aerostar. Pentru că nu s-a făcut nimic, Maricel Popa nu are cu ce să iasă în campanie electorală, între cei doi izbucnind un scandal.

În data de 15 iunie 2020, unul din membrii Consiliului de Administrație, a ajuns la biroul lui Maricel Popa cu o hârtie în mână. La o oră distanță, Maricel Popa a anunțat demisia lui Cătălin Bulgariu. Popa i-a forțat demisia după un scandal privind întârzierea extinderii platformei de parcare avioane de 7 milioane euro lângă hangarul Aerostar. Pentru că nu s-a făcut nimic, Maricel Popa nu are cu ce să iasă în campanie electorală, între cei doi izbucnind un scandal.

„Am primit sâmbătă (13 iunie) demisia directorului Aeroportului Iași. Au fost două zile de analiză și discuții atât cu el, cât și cu specialiști din domeniu și cu cei din Consiliul de Administrație. Demisia este un act unilateral, motivele pot fi prezentate de domnul Bulgariu. Nu aș vrea să intru în aceste detalii”, a susținut Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași.

Adauga un comentariu