Sport

Al Hilal „nu poate” fără români. Saudiții l-au dat afară pe Răzvan Lucescu și vor să-l aducă pe Cosmin Olăroiu

Publicat: 17 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Al Hilal nu poate fără români. Saudiții l-au dat afară pe Răzvan Lucescu și vor să-l aducă pe Cosmin Olăroiu
Al Hilal vrea tot un român, după ce l-a demis pe Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu (51 de ani) a fost dat afară de Al Hilal, la capătul unei serii „de coșmar” în ultimele luni, „încununată” cu eșecul în fața codașei Damac, scor 0-1. Saudiții au anunțat și noul antrenor, Rogerio Micale, un brazilian de 51 de ani care era liber de contract

Al Hilal vrea tot un român, după ce l-a demis pe Răzvan Lucescu

Totuși, șefii lui Al Hilal îl privesc pe brazilian doar ca pe un interimar și se gândesc să dea marea lovitură: aducerea românului Cosmin Olăroiu (51 de ani). Potrivit unor surse din Arabia Saudită, apropiate de clubul din Riyadh, Olăroiu se luptă pentru post cu francezul Bruno Génésio (fost la Lyon între 2015 și 2019) și argentinianul Juan Antonio Pizzi (fost selecționer al Arabiei Saudite și acum antrenor la Racing Club).
Mutarea ar urma să se facă la finalul sezonului, însă conducerea lui Al Hilal vrea să stabilească de acum noul tehnician, pentru a pregăti stagiunea următoare.

Cosmin Olăroiu, căutat și din China. Trofeele câștigate cu Al Hilal

Cosmin Olăroiu este liber de contract, după ce s-a despărțit de Jiangsu Suning, din cauza unor probleme financiare. „Oli” a pregătit trupa chineză timp de trei sezoane în China, de unde ar avea deja o altă ofertă.
Shanghai SIPG i-ar fi propus românului un contract cu un salariu de 8,5 milioane de euro anual. Olăroiu a mai pregătit-o pe Al Hilal între 2007 și 2009, perioadă în care a cucerit trei trofee: un campionat (2008) și două cupe ale Coroanei Prințului (2008, 2009). În plus, antrenorul român a fost între 2014 și 2015 selecționerul Arabiei Saudite.
Ilie Balaci, Anghel Iordănescu, Laurențiu Reghecampf și Cătălin Necula sunt ceilalți români care au antrenat Al Hilal.

Adauga un comentariu