Local

Al treilea contract pentru o firmă abonată la Compania de Transport Public SA Iași! Anual, pentru curățenia din tramvaie și autobuze primește aproape 500.000 de euro

Publicat: 15 aug. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Al treilea contract pentru o firmă abonată la Compania de Transport Public SA Iași Anual pentru curățenia din tramvaie și autobuze primește aproape 500.000 de euro
CTP Iași a semnat un nou contract pentru serviciile de curățenie

Compania de Transport public a semnat al treilea contract din ultimii ani cu aceeași firmă ce furnizează servicii de curățenie. Recent, a fost atribuit contractul de aproximativ 500.000 de euro

O firmă din Iași a devenit furnizorul de casă pentru compania de Transport Public (CTP). Încă din 2019, societatea CFI Solution SRL este desemnată câștigătoare în cadrul licitațiilor pentru furnizarea serviciilor de curățenie. Recent, societatea a încheiat cu autoritatea contractantă al treilea contract, cu o valoare de 2.599.725 de lei, aproape 500.000 de euro. Și celelalte 2 contracte au avut o valoare asemănătoare. Societatea este condusă de Florin Cojocaru. În 2021, societatea a avut o cifră de afaceri de 3,2 milioane de lei.

„Pentru executarea tuturor operațiunilor legate de activitatea de curățenie și igienizare în mijloacele de transport, de curățare și spălare/degresare a pardoselilor și a pieselor metalice (boghiuri), ofertantul va asigura toate echipamentele și materialele consumabile necesare desfășurării activităților mai sus menționate, cum ar fi detergenți, substanțe de curățare, odorizante, perii, lavete, aspiratoare industriale, mașini de spălat pardoseli, echipamente de spălătorie externă/tunel spălare”, se arată în caietul de sarcini.

Contractul se va desfășura pe o perioadă de 1 an de la finalizarea licitației. Începând cu data de 13.06.2021, CTP Iași aplică alt plan tarifar.

Al treilea contract pentru o firmă abonată la Compania de Transport Public SA Iași vizează igienizarea mai multor mijloace de transport

În acest moment, CTP Iași administrează 14 puncte de lucru: 2 depouri pentru tramvaie, la Gară și în Dacia, un garaj pentru autobuze, în Tudor Vladimirescu, 2 spații de spălare automată, în Tudor Vladimirescu și CUG, precum și 9 capete de linie, Ronda Dacia, Rond Copou, Rond Canta, Rond Dancu, Rond CUG Selgros, Rond CUG Tehnopolis, Rond Bucium, Rond Tătărași Nord și Rond Țuțora. CTP deține 146 de autobuze, 120 de tramvaie și 10 microbuze.

„Zilnic, entitatea contractantă își desfășoară activitatea de transport public de persoane la 9 capete de linie. De luni până duminică, în ronduri se vor executa următoarele operațiuni de curățenie în tramvaiele și autobuzele Companiei de Transport Public: curățarea deșeurilor macro din spațiul călători, aspirarea/măturarea și spălarea scărilor și pardoselilor, ștergerea de praf a chederelor și a barelor de susținere, curățarea petelor accidentale de pe scaune și suprafețe vitrate”, se mai arată în documentația procedurii.

CTP a cumpărat frâne pentru autobuze

În cursul anului 2022, CTP a semnat alt contract pentru furnizarea mai multor loturi de piese pentru frânele autobuzelor din dotare. Valoarea estimată a contractului este de 1.152.829 de lei, fără TVA, adică 230.000 de euro. Comisia de evaluare a stabilit câștigătorii: Fermit SA (un lot), Calvet Prod SRL (două loturi), Royal Automotive SRL (un lot). Valoarea finală a contractului a ajuns la 1.135.097 de lei, fără TVA. CTP a stabilit și un necesar de piese: plăcuțe de frână (721 buc.), discuri de frână (498 buc.), segmenți ferodou (1.300 buc.) și piese pentru frână (aproape 1.000 buc.).

Al treilea contract pentru o firmă abonată la Compania de Transport Public a fost semnat, dar rămâne de văzut dacă vor fi respectate cerințele autorității contractante.

Comentarii
Adauga un comentariu