Magazin

Alege asigurarea facultativa pentru locuinta si protejeaza-ti imobilul

Publicat: 16 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alege asigurarea facultativa pentru locuinta si protejeaza-ti imobilul

Subiectul ce vizeaza asigurarea facultativa pentru locuinta a devenit unul tot mai intrebat in randul oamenilor, care vor sa stie in siguranta agoniseala. In aceasta situatie, alaturi de firma de brokeraj TCV, care iti ofera o gama larga de polite, ai posibilitatea de a elimina o grija in plus –  asigurarea facultativa a locuintelor. Aceasta are rolul de a proteja imobilele cum ar fi o multitudine de variante de locuinte, de exemplu: casa, vila, apartament. De asemenea, poti sa garantezi si siguranta anexelor, bunurile din locuinta, precum și raspunderea civila pe care o poti avea fata de persoanele care sufera pagube. Cauta sa iti asiguri si tu locuinta chiar acum, pentru a ramane linistit si a-ti sti casa in siguranta!

Consulta-te si tu chiar acum cu un reprezentant TCV si identifica cea mai potrivita polita de asigurare pentru nevoile tale. Aici, ai posibilitatea de a obtine asigurarea facultativa a locuintei la preturi foarte bune. TCV face totul pentru ca locuinta ta sa fie protejata, iar tu sa gasesti aliatul potrivit in aceasta cursa.

Identificarea celei mai potrivite solutii pentru asigurarea facultative a locuintei tale face parte din seria celor mai bune decizii pe care le poti lua in ceea ce priveste acest aspect atat de important, insa ignorat de multi oameni.  Nimanui nu-i place sa faca cheltuieli suplimentare, cu atat mai mai mult atunci cand vine vorba despre acele investitii importante și imprevizibile, ce trebuie evitate prin orice mijloc. Astfel, asigurarea facultativa a locuintei este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

De asemenea, in cazul personelor fizice care dispun de inchirierea unor imobile, o asigurare facultativa pentru locuinta poate fi un beneficiu si ar putea sa constituie un avantaj major la inchiriere.

Prin urmare, orice accident sau paguba prevazuta in contract dintre cele doua parti, indiferent care ar fi cauza sau autorul, are posibiltatea de a fi acoperita si platita de asigurat printr-o modalitate foarte facila, prin intermediul politei facultative achizitionate.

Fiecare om isi cunoaste nevoile, insa oricare ar fi necesitatile tale, polita facultativa pentru locuinta asigura avarierea sau distrugerea bunurilor asigurate, precum: cladiri, anexe, bunuri din locuinte – mobilier, haine sau electrocasnice), care pot surveni in urma producerii unor  riscuri majore.

Conteaza si tu pe ajutorul pe care ti-l poate oferi TCV si castiga alaturi de tine un prieten de nadejde pentru situatii neprevazute. Nu putine au fost situatiile cand foarte multe imobile care au fost supuse incendiilor sau altor dezastre nu au mai avut nicio sansa de a obtine o parte din investiile pe care proprietarii le-au facut. De aceea, asigurarea facultativa a locuintelor aa  devenit un aspect semnificativ in zilele noastre. La doar un click distanta se afla polita pe care trebuie sa o achizitionezi, scapand astfel de o grija care planeaza asupra constiintei tale.

La TCV contezi atat tu, cat si casa ta. Intra chiar acum si completeaza cu atentie formularul online, iar in cateva secunde ti se vor genera ofertele cele mai bune, corespunzatoare necesitatilor tale. Ai nevoie de o asigurare pentru casa facultativa? TCV este locul ideal pe care te poti baza! Descopera chiar acum cea mai buna asigurare facultativa pentru locuinta ta!

 

Adauga un comentariu