National

Alegeri locale 2020 Sângeorz-Băi. Traian Ogâgău a câștigat

Publicat: 28 sept. 2020
Traian Ogâgău la birou
Traian Ogâgău a fost validat pentru un nou mandat de primar în Sângeorz

Şefia Primăriei Sângeorz-Băi a fost câştigată de nimeni altul decât Traian Ogâgău. Acesta este cercetat penal în prezent, ca urmare a unor filmuleţe. Conform materialelor video, făcute chiar de el, şi-ar fi dezbrăcat fiica, apoi ar fi ţinut-o în genunchi, pentru a umili. Puțini ar mai fi crezut că la aceste alegeri locale 2020 Sângeorz-Băi va câștiga aceeași persoană, care acum câteva săptămâni a fost implicată într-un scandal mediatic intens.

Traian Ogâgău, primarul localităţii Sângeorz Băi, cercetat penal pentru că şi-a filmat fiica dezbrăcată în timp ce o umilea, ţinând-o în genunchi, a câştigat încă un mandat. Replica lui, din momentul anunţului câştigătorului, a fost: ”Deci, i-am ciuruit”.

Sute de persoane se adunaseră ieri, la primăria Sângeorz-Băi, pentru a-l felicita. Din câte se pare, nu s-a păstrat distanţa regulamentară şi nici nu s-a purtat masca de protecţie.

Traian Ogâgău: ”Să le fie ruşine pentru campanie pe care au făcut-o”

Sute de localnici i-au scandat numele ieri, la aflarea rezultatelor.

”Astăzi este o nouă zi istorică pentru oraşul nostru. Vreau să felicit toţi competitorii şi să le transmitem să le fie ruşine pentru campania pe care au făcut-o şi pentru modul mârşav. Tot ce a fost mai greu a trecut, rezultatele finale încă nu le ştim. Dar un lucru este clar: Am reuşit împreună”, a spus primarul, în uralele mulţimii.

Primarul Traian Ogâgău este cercetat penal pentru rele tratamente aplicate minorului. El şi-a filmat fiica în timp ce o umilea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi.

„Eu îţi spun cum îi, tu îţi extragi de aici ce vrei şi cum vrei, că m-am săturat… Am fost asta iarna la schi cu copiii în Austria, iar Traiana a devenit obraznică pe acolo. A fost ieşită din duş, dezbrăcată şi cu părul ud, şi am pus-o la colţ, la perete, şi am pus-o să repete să-i trimit mamei sale. I-am trimis înregistrarea mamei sale, iar de acolo a dispărut şi nu ştiu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare îşi apostrofează copilul său îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o. Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, cum sunt unii copii de demnitari şi de şmecheri, mai bine câte-o lecţie dinasta”, a afirmat Traian Ogâgău la scurt timp după ce filmuleţele compromiţătoare au ajuns în mediul online.

Candidatură controversată şi la Mangalia

În urma numărătorii a aproximativ 81% din voturi, primul loc este Radu Cristian, de la PNL, cu 44%. Iar pe locul II este Mohammad Murad, cu 35.6%. Vorbim, bineînțeles, despre Primăria Mangalia.

Cel din urmă a candidat independent. De altfel, în cursul zilei de ieri, a fost reţinut pentru mită electorală. În ziua votării, pe 27 septembrie, un membru al echipei sale de campanie a fost prins dând mită electorală. În urma scandalului izbucnit, a ajuns la secţia de poliţie.
Şi în urmă cu câteva zile, numele său a fost implicat într-un eveniment neplăcut. Atunci a fost deschis dosar penal pentru coruperea şi inducerea în eroare a alegătorilor.

”Pe data de 21.09.2020 au fost distribuite persoanelor vârstnice din zona Neptun şi Olimp carnete care imită carnetele de economii C.E.C. Pe aceste carnete este trecută valoarea de 10.000 lei şi numele candidatului Mohammad Murad, aceste materiale fiind oferite cu scopul de a determina alegătorii să îl voteze în ideea obţinerii sumei de bani menţionată pe carnetul respectiv”, a arătat plângerea.

Iniţial spusese că va candida pentru Primăria Constanța, dar în ultima zi s-a răzgândit şi a depus dosarul pentru Primăria Mangalia.

Adauga un comentariu