Actualitate

Alertă SRI la Ambasada Israelului: S-a anunțat un colet suspect în apropierea sediului

Publicat: 02 dec. 2020
Brigada SRI
Toate ambasadele Israelului au fost amplasate în stare de alertă.

La Ambasada Israelului din România s-a dat alerta! În zonă a descins Serviciul Român de Informații, după ce în apropierea sediului ambasadei s-a anunțat că se află un colet suspect.

”La fața locului s-a deplasat echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații și sunt în derulare măsuri specifice de intervenție.”, precizează SRI.

Toate ambasadele Israelului au fost amplasate în stare de alertă, după uciderea „creierului” programului iranian nuclear, Teheranul acuzând statul israelian de crimă.

Un oficial iranian de rang înalt a acuzat că Israelul a folosit arme dirijate prin satelit pentru asasinarea lui Mohsen Fakhrizadeh, cunoscut ca directorul programului nuclear iranian.

„O armă găsită la faţa locului are specificaţii ale industriei militare israeliene. A fost o operaţiune foarte complicată, efectuată prin folosirea unor dispozitive electronice. Nu a fost prezent niciun agent la faţa locului”, a declarat Ali Shamkhani, secretar al Consiliului Suprem pentru Siguranţă Naţională din Iran.

Conform oficialului Ali Shamkhani, în atac a fost implicat şi grupul disident din exil Mujahedeen e-Khalk.

Cuvintele oficialului iranian schimbă fundamental versiunea privind asasinarea savantului Mohsen Fakhrizadeh. Autorităţile iraniene declaraseră iniţial că, în cursul atacului explodase o camionetă, după care indivizi înarmaţi au deschis focul asupra maşinii în care se afla Mohsen Fakhrizadeh. În atac au fost omorâți şi membri ai dispozitivului de securitate al savantului iranian.

– Știre în curs de actualizare –

 

Comentarii
  • Colete peste colete, de ce si in aeroport cand se imbarca ei, frate parca is cei mai mari mafioti, o groaza de SRI di de civili ii pazesc,. Cine naiba sa ii bage in seama, cate atentate s au intamplat??? In ro

Adauga un comentariu