Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alex Ashraf i-a lăsat mască pe toți când a fost întrebat dacă s-a despărțit de Oana Zăvoranu. Cu sinceritate, tânărul a spus totul

Alex Ashraf i-a lăsat mască pe toți când a fost întrebat dacă s-a despărțit de Oana Zăvoranu. Cu sinceritate, tânărul a spus totul

26 mai 2023, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alex Ashraf este tot mai activ pe rețelele de socializare, stă de vorbă cu fanii, unora le răspunde la întrebări incomode, altora nu. Întrebat dacă s-a despărțit de Oana Zăvoranu, Alex Ashraf a evitat un răspuns direct, dar a transmis că nu vrea să mai fie cunoscut drept „soțul Oanei Zăvoranu” și că este vremea să scoată capul în lume, după mulți ani în care a stat în umbră.

De ceva timp se tot vorbește despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, dar nici unul dintre ei nu a confirmat zvonul. În lipsa unui răspuns exact, fanii nu pot decât să ia în calcul că „tăcerea este un răspuns” și „nu iese fum fără foc”. Alex Ashraf a oferit, însă, un răspuns care dă apă la moară celor care cred că s-a despărțit de Oana Zăvoranu.

Cum a comentat Alex Ashraf despărțirea de Oana Zăvoranu

Într-un live pe TikTok, Alex Ashraf a transmis că își dorește liniște și spune că până acum a stat în umbră, atunci când a fost întrebat dacă s-a despărțit de Oana Zăvoranu. Bărbatul spune că de acum înainte vrea ca toată lumea să îl cunoască pe Alex Ashraf cu adevărat.

„Nu am un program. Aș vrea să merg în toată țara din nou, să iau țara la picior. Aș vrea să merg și în afară în vacanțe, dar nu prea am timp (…) Dacă o luați pe partea asta, nu vorbesc, orice întrebare, numai pe partea dreaptă să nu fie.

Poți să mă întrebi de mine, orice de mine, orice, dar de mine. Restul este mister. Mi-a pus lumea ani de zile întrebări, am stat în umbră. Vreau să stau și eu liniștit, să fiu și eu Alex, să mă cunoască lumea Alex”, a spus Alex Ashraf, într-un live de pe TikTok.

Bărbatul a dat de înțeles prin declarațiile sale că ar fi deranjat de faptul că este cunoscut ca fiind „soțul Oanei Zăvoranu’ și nu este cunoscut datorită numelui său.

„Lumea e curioasă. De când e cu TikTok-ul, toată lumea știe ce se întâmplă, de când e mass-media, de când e online-ul, totul e la zi. Multe persoane mi-au spus: „Ești diferit de ceea ce se vede la TV” și am zis: „Mulțumesc”. Pentru că eu știu ce imagine mi-a creat presa și nu vreau să le dau mură în gură făcând live, nu vreau să dau nimic, nicio informație”, a mai spus Alex Ashraf.

Cum a reacționat Oana Zăvoranu după ce Alex a fost surprins cu o femeie

Alex Ashraf a fost filmat în compania unei domnișoare misterioare în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi au luat masa în oraș, apoi soțul Oanei Zăvoranu ar fi înnoptat la ea, iar a doua zi dimineața ar fi ieșit să-i plimbe câinii, potrivit Spynews.ro.

La scurt timp după ce s-a vorbit despre separarea lui Alex Ashraf de Oana Zăvoranu, cei doi au fost surprinși împreună, în mașină, timp în care vedeta își săruta soțul. De asemenea, actrița a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a asigurat pe toată lumea că nu există probleme în căsnicia ei.

„Vă pup și vă iubesc și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. – doar noi doi)”, a scris Oana Zăvoranu, într-o postare distribuită pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *