Cancan ultimă oră

Alex Bodi, mesaj halucinant după ce ar fi bătut-o pe Bianca Drăgușanu: „Lansez provocări”

Publicat: 02 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alex Bodi mesaj halucinant după ce ar fi bătut-o pe Bianca Drăgușanu Lansez provocări
Bianca Dragusanu si Alex Bodi

Alex Bodi a transmis un mesaj surprinzător înainte să o agreseze pe Bianca Drăgușanu și să fie surprins de paparazii CANCAN.RO cum o poartă pe brațe de la mașină până la ușa casei din Pipera. Fosta prezentatoare de la Kanal D mergea greu din cauza loviturilor primite și a încercat din răsputeri să își ascundă vânătăile de pe față.

Alex Bodi, mesaj incredibil înainte să o bată pe Bianca Drăguşanu

Controversatul afacerist pozează într-un gentlemen, dar este total opusul. Într-un story făcut pe Facebook, el a distribuit un citat care îi aparține lui Richard Branson, unul dintre cei mai mari antreprenori în serie din lume. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, ideea cu care Alex Bodi rezonează este următoarea: “Cea mai mare motivație a mea? Să îmi lansez provocări”. La ce provocări se referă însă… doar el ar putea să ne explice. Legat de subiectul de a nu da explicații… ieri, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a închis contul de Instagram, dar pe cel de Facebook și l-a păstrat deschis.

După divorț, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat, însă s-au separat de câteva ori

Alex Bodi s-a căsătorit civil cu Bianca Drăgușanu pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare a divorțat de afaceristul din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. După ce s-au separat oficial, ei s-au împăcat, însă… relația s-a destrămat din nou și, la fel ca în trecut, el s-ar fi întors în brațele afaceristei Daria Radionova.

Victor Slav a luat fetița de la Bianca Drăgușanu. S-a întâmplat după ce aceasta ar fi fost bătută de Alex Bodi

Victor Slav nu a mai suportat și a luat fetița de la Bianca Drăgușanu. Totul s-a petrecut după ce au apărut imagini cu Bianca plină de vânătăi. Victor Slav încearcă astfel să o protejeze pe micuța Sofia, pentru a nu fi nevoită să asiste la scene de violență domestică. Acum rămâne de văzut cât timp va mai suporta Bianca această situație…

Victor Slav a intervenit de urgență în scandalul în care a fost implicată Bianca Drăgușanu. Vă reamintim că aceasta a apărut ieri vânătă la față, aparent fiind bătută de Alex Bodi.

Victor Slav a luat fetița de la Bianca Drăgușanu

În momentul de față, Victor Slav are grijă de micuța Sofia după ce Bianca ar fi fost bătută de Alex Bodi. Imaginile cu Bianca au făcut deja înconjurul internetului, iar tăcerea ei este una destul de suspectă. Mai ales după ce ieri a vrut să facă o serie de dezvăluiri despre viața ei, unele care ar fi avut legătură inclusiv cu afaceristul cu care este împreună.

Mai mult, Victor Slav a postat o fotografie pe Instagram din care reiese că s-a îngroșat gluma în viața Biancăi. Fostul băiat de la Meteo apare alături de câinele său, pe care l-a scos la plimbare în cartierul rezidențial unde locuiește.

Pe Instastory, însă, fostul soț al vedetei TV a postat o poză în care se află în mașină cu micuța Sofia. Cel mai probabil scandalurile s-au înmulțit în viața vedetei, iar Victor s-a gândit să o ferească pe fetița ei de anumite scene, luând-o la el.

Fanii au reacționat la scandalul momentului

Ieri, după ce au apărut imaginile cu Bianca de după bătaie, cei doi au fost văzuți în Capitală și păreau să-și fi rezolvat problemele, de vreme ce erau împreună. Fanii vedetei au observat că aceasta încearcă să își acopere vânătăile de la ochi cu machiaj, iar în puținele ieșiri publice pe care le-a avut până acum nu i s-a văzut foarte bine chipul din cauza măștii de protecție care este obligatorie în spațiile publice.

Rămâne de văzut cum se va termina tot acest tărăboi din viața Biancăi și cât va mai sta alături de Alex Bodi. Mai ales că despre acesta au circulat de mai mult timp zvonuri că ar fi agresiv cu iubita lui.

„Ce bărbat bun a avut Drăgușanca ?, acum celălalt o rupe cu bătaia; E singura ființă care nu te înșală, nu-i așa?”, sunt câteva dintre comentariile de pe pagina lui Victor Slav.

Până una-alta, Victor Slav dovedește că este un tată grijuliu după ce a luat fetița de la Bianca Drăgușanu.

Adauga un comentariu