Sport

Alex Dobre, titular pentru prima dată în Ligue 1. Situație dificilă pentru echipa românului

Publicat: 15 sept. 2020
Alex Dobre, titular pentru prima dată în Ligue 1
Alex Dobre

Alex Dobre (22 de ani) a fost titular pentru Dijon în meciul cu Brest, disputat duminică, în runda a treia din Ligue 1, scor 0-2.

Românul a bifat prima prezență ca titular la noua echipă, extrema stângă fiind înlocuită la pauză, când Brest conducea cu 1-0, după golul lui Romain Perraud, din minutul 42. Înainte de startul celei de-a doua reprize, antrenorul lui Dijon a decis să facă trei schimbări în ofensivă, însă acestea nu s-au dovedit a fi foarte inspirate. Atacantul Roger Assale a fost eliminat direct, după un fault dur, la doar nouă minute de la intrarea pe teren.

Scorul final a fost stabilit de Irvin Cardona, în prelungirile meciului. Atacantul lui Brest a reluat spectaculos o centrare venită din flanc, asigurând victoria echipei sale, 2-0. Dijon, club în lotul căruia s-a mai aflat încă un român, tânărul fundaș Bogdan Racovițan, nu a acumulat niciun punct în primele trei etape, după duelurile cu Angers (0-1), Olympique Lyon (1-4) și Brest (0-2).
Pentru Alex Dobre a fost al treilea meci la Dijon, după ce a fost introdus pe parcurs și în precedentele două runde din Ligue 1.

1 milion de lire sterline este suma plătită de Dijon celor de la Bournemouth pentru transferul lui Alex Dobre.

Adauga un comentariu