Prima pagină » Cancan » Alexandra Bodi vrea să-și facă dantura pe banii donatorilor. Ce planuri are „Regina TikTok-ului”

Alexandra Bodi vrea să-și facă dantura pe banii donatorilor. Ce planuri are „Regina TikTok-ului”

20 mai 2024, 11:09,
BZI.ro, în Cancan

Alexandra Bodi, supranumită „Regina TikTok-ului”, a anunțat recent că vrea să-și facă dantura pe banii donatorilor de pe live-uri. Tânăra a devenit cunoscută în mediul online datorită poveștii ei de viață și are numeroși urmăritori pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, internauții nu văd cu ochi buni apelul lansat de Alexandra Bodi și îi transmit că mai bine s-ar apuca de muncă.

Alexandra Bodi a devenit o adevărată senzație pe TikTok, atrăgând atenția utilizatorilor prin povestea ei emoționantă. Tânăra mamă a reușit să își ridice o casă din donații și acum își exprimă dorința de a-și rezolva problema dentară printr-o nouă solicitare de ajutor financiar. Cu toate acestea, această situație a stârnit controverse și critici în mediul online, mai ales după ce Alexandra a declarat că nu vrea să meargă la muncă.

Alexandra Bodi vrea să-și facă dantura pe banii donatorilor

Alexandra Bodi a devenit cunoscută pe TikTok după ce a împărtășit cu publicul său stilul de viață modest și lupta ei pentru a-și asigura un trai decent. Cu ajutorul donațiilor primite, tânăra a reușit să își construiască o casă și să își amenajeze locuința. Prin intermediul platformei, Alexandra a făcut apel la oameni pentru a primi sprijin financiar și pentru a-și rezolva problemele personale, cum ar fi cea legată de dantură.

După ce a reușit să își rezolve problema locuinței, Alexandra Bodi a venit cu o nouă rugăminte către urmăritorii ei de pe TikTok. Tânăra mamă dorește să își pună dinții și a cerut sprijin financiar pentru a-și îndeplini acest vis. Cu toate că mulți au răspuns pozitiv apelului ei, există și critici care o acuză că nu dorește să muncească și că se bazează pe ajutorul altora pentru a-și satisface nevoile personale.

Astfel, povestea Alexandrei Bodi continuă să stârnească dezbateri în mediul online, iar tânăra se confruntă cu atât cu susținători, cât și cu critici. În ciuda acestor controverse, Alexandra Bodi rămâne determinată să își urmeze visul și să își îmbunătățească condiția de viață. Odată cu popularitatea crescută pe TikTok, tânăra mamă se află acum în centrul atenției, atrăgând curiozitatea și emoțiile celor care o urmăresc.

Alexandra Bodi, de nerecunoscut machiată și coafată

Alexandra Bodi, noua senzație a TikTok-ului, a devenit cunoscută pentru clipurile video pe care le face în bucătărie sau în pat cu partenerul ei. Recent, ea s-a transformat complet și este de nerecunoscut. Ea și-a uimit „fanii” din social media, după ce s-a machiat și s-a vopsit. Astfel, dintr-o gospodină de la țară a devenit o divă de oraș.

Deși oamenii o văd mereu nearanjată și îmbrăcată în haine de casă, iată că a venit și schimbarea! Alexandra Bodi a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, acolo unde s-a afișat așa cum nimeni nu a văzut-o până acum. Machiată și aranjată, regina TikTok-ului a fost de nerecunoscut, iar urmăritorii ei au apreciat ipostaza în care s-a afișat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024