Cancan ultimă oră

Alexandra Dinu a plecat de la Pro TV! Cine i-a luat locul la Românii au talent! Și Florin Călinescu a fost înlocuit

Publicat: 09 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Surpriză pentru fanii emisiunii Romanii au talent! După plecarea lui Florin Călinescu, un alt nume mare părăseşte masa juraţilor! Este vorba despre Alexandra Dinu! Postul TV a anunţat cine le va înlocui pe cele două vedete la masa juriului în următorul sezon!

Pro TV a început filmările pentru sezonul 12 Romanii au talent! Cea mai mare schimbare este plecarea Alexandrei Dinu! Potrivit primelor informaţii, producătorii ar fi luat această decizie pentru a aduce o dinamică momentului jurizării. Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur se vor alătura la masa juraţilor! Cele două vedete îi va înlocui pe Florin Călinescu şi Alexandra Dinu!

Smiley şi Pavel Bartos vor prezenta în continuare emisiunea de la Pro TV! Dragoş Bucur s-a arătat entuziasmat de noua colaborare: 

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”.

Mihai Bobonete a făcut şi el primele declaraţii:

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare.

Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”.

                                                 

Adauga un comentariu