Cancan

Alexandra Dinu, poze inedite pe rețelele de socializare. Ce spune frumoasa actriță despre relația cu Dinu Pescariu

Publicat: 11 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Dinu poze inedite pe rețelele de socializare. Ce spune frumoasa actriță despre relația cu Dinu Pescariu
Frumoasa actriță Alexandra Dinu și-a surprins admiratorii din mediul online cu poze provocatoare.

Celebra Alexandra Dinu a surprins recent cu poze inedite pe rețelele de socializare. Îndrăgita actriță este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, fiind extrem de apreciată pentru frumusețea ei răvășitoare. Fosta soție a lui Adrian Mutu are un fizic de invidiat și nu ezită să își etaleze formele perfecte în mediul online.

Vedeta a provocat controverse de-a lungul timpului, având în vedere poveștile de dragoste tumultuoase. Recent, aceasta a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de un bărbat celebru din România. Iată ce spune frumoasa actriță despre relația cu Dinu Pescariu.

Alexandra Dinu, poze surprinzătoare pe rețelele de socializare

Frumoasa actriță Alexandra Dinu face furori în showbiz-ul autohton cu formele ei perfecte. La vârsta de 41 de ani, fosta soție a lui Adrian Mutu are un fizic de invidiat și se menține tânără. Dincolo de cariera de succes și de colaborările cu vedete de la Hollywood, aceasta are o viață privată demnă de ecranizare.

Alexandra Dinu s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, iar relațiile ei amoroase au propulsat-o în atenția publicului. Recent, frumoasa actriță și-a surprins fanii cu fotografii sexy pe rețelele de socializare. Cu o siluetă perfectă și un chip fără cusur, aceasta a fost extrem de apreciată de internauți.

De admirația tuturor are parte și Diana Enache, care a trecut în ultima perioadă prin transformări spectaculoase. Fiica lui Adrian Enache și-a schimbat look-ul și este apreciată pe rețelele de socializare.

Alexandra Dinu a făcut furori la începutul carierei sale și cu un pictorial seminud, însă acum regretă fotografiile în ipostaze provocatoare. Mai mult, vedeta a mărturisit că nu ar mai accepta să pozeze goală.

„Consider că pictorialele sexy nu mă reprezintă. Am făcut în viața mea unul singur și îmi pare rău și acum. Era seminud, dar nu mă reprezintă și nu mă reprezenta nici în momentul în care l-am făcut. (…) În schimb, filmul e ca o terapie. Ai scuza că acolo interpretezi un personaj și nu ești tu.”, a mărturisit fosta soție a lui Adrian Mutu.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care s-a afișat în ținute sexy pe rețelele de socializare este Andreea Antonescu, dar și Corina Caciuc, care a uimit cu poze în ipostaze tandre alături de  iubitul ei, celebrul Laurențiu Reghecampf.

Spre deosebire de Alexandra Dinu care s-a lăsat fotografiată în ipostaze seminud, Bianca Drăgușanu a acceptat să pozeze goală pentru revistele de profil. Același lucru l-a făcut și Daniela Crudu, care a provocat controverse cu pictorialul incendiar.

Ce spune celebra actriță despre presupusa relația de dragoste cu Dinu Pescariu

Alexandra Dinu a fost surprinsă recent în ipostaze tandre alături de fostul sportiv Dinu Pescariu. Cei doi s-au afișat de mai multe ori în public, iar zvonurile nu au întârziat să apară. Cei mai mulți au presupus că Alexandra Dinu și Dinu Pescariu formează un cuplu, dovadă fiind gesturile dintre aceștia.

După căsnicia eșuată alături de Adrian Mutu, frumoasa actriță a avut câteva relații amoroase controversate. La rândul lui, Dinu Pescariu a divorțat de prima soție și se pare că se află în divorț cu cea de-a doua parteneră de viață.

În pofida zvonurilor apărute în presă, cei doi nu au dorit să ofere mai multe detalii despre relația dintre ei. Cu toate acestea, celebra actriță și Dinu Pescariu nu ezită să se afișeze împreună în public. Admiratorii Alexandrei Dinu sunt tot mai convinși că aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul sportiv.

Frumoasa actriță Alexandra Dinu și-a surprins admiratorii din mediul online cu poze provocatoare. Vedeta atrage privirile tuturor la evenimentele mondene cu fizicul de invidiat. Fosta soție a lui Adrian Mutu se bucură de celebritate și de aprecierea publicului.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu