Cancan ultimă oră

Alexandra Stan are planuri mari după divorț. În ce vrea să investească artista?

Publicat: 26 ian. 2022
Alexandra Stan cu păr scurt
Pentru Alexandra Stan anul 2022 a fost un an destul de dificil, căci ea a avut parte de o nuntă și un divorț la doar câteva luni distanță

Anul 2021 a fost un an zbuciumat pentru Alexandra Stan deoarece cântăreața a trecut atât printr-o căsătorie, dar și printr-un divorț. Vedeta însă are acum planuri mari pentru 2022 și vrea să investească pe plan personal. Ce își dorește să facă cântăreața.

Pentru Alexandra Stan anul 2022 a fost un an destul de dificil, căci ea a avut parte de o nuntă și un divorț la doar câteva luni distanță. Din păcate, căsnicia ei cu Emanuel Necatu nu a fost deloc de lungă durată, iar cântăreața și bărbatul au fost nevoiți să se despartă.

Alexandra Stan spune în ce vrea să investească

Acum artista se află într-o nouă relație, iubește iar, dar pentru anul 2022 are planuri mari și vrea să facă mai multe investiții serioase. Ea a mărturisit  într-o emisiune TV că își dorește să-și cumpere un apartament și speră să reușească să-și schimbe și mașina.

„Imi doresc sănătate. 2021 a fost foarte încărcat, cu multe treburi, multe momente, multe trăiri. Sper sa fie totul bine și în martie sa lansez albumul pe care îl vreau. A fost un an zbuciumat, dar am avut și experiente frumoase, am avut și 4-5 concerte. Pentru 2022 am planuri multe. Vreau sa îmi iau casă la anul, un apartament dacă îmi ajuta Dumnezeu, poate să îmi schimb și mașina, dar mai mult vreau realizări pe plan profesional”, a spus ea într-o emisiune TV.

Bineînțeles, cântăreața vrea să aibă realizări multe și pe plan profesional, să aibă cât mai multe concerte și să reușească să scoată albumul pe care și-a propus să-l lanseze în luna martie.

De ce a ajuns să divorțeze

Alexandra Stan și fostul său soț au divorțat la scurt timp după nunta lor, iar vedeta a mărturisit și care au fost motivele pentru care s-au separat. Ea a povestit că se certau tot timpul și deși știa de la început că nu va merge căsnicia, nu și-a ascultat intuiția.
Ea mărturisește că era o relație toxică și că au decis ulterior de comun acord să meargă fiecare pe drumuri separate, fiind cel mai bine pentru ei doi.

„Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok. Ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții”, a spus Alexandra Stan într-o emisiune TV.

 

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu