Cancan ultimă oră

Alexandra Stan, replică neașteptată la adresa lui Răvan Simion: „Cel mai mult mă gândesc la tine”

Publicat: 08 mart. 2021

În matinalul de la Antena 1 se întâmplă deseori lucruri neașteptate. Alexandra Stan a venit în această dimineață alături de Răzvan și Dani și a făcut câteva dezvăluiri inedite prin care a dat de înțeles faptul că țintește spre fostul iubit al Lidiei Buble.

Mereu dezinhibată și sinceră, dar mai ales asumată, Alexandra Stan nu se teme să spună lucrurilor pe nume. Invitată în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, artista a declarat că atunci când face dragoste, mai în glumă, mai în serios, se gândește cel mai mult la Răzvan Simion.

Blondina a oferit răspunsul inedit în cadrul unei provocări pe care au lansat-o matinalii de la Antena 1. „Am/ N-am făcut vreodată dragoste gândindu-mă la Răzvan, Dani sau Ristei?”, a fost întrebarea venită din partea lui Răzvan Simion, în cadrul probei de foc din emisiunea sa.

Alexandra Stan nu a mai stat pe gânduri și a început să-i facă avansuri fostului iubit al Lidiei Buble, spunând deschis că a făcut acest lucru. (n.r. – s-a gândit la el, atunci când a făcut dragoste).

”Da, am! De asta mi-e foarte greu să am o relație pentru că mă gândesc foarte des la voi. Recunosc că cel mai mult mă gândesc la tine (nr. Răzvan Simion), pe locul doi este Dani și apoi Ristei. Dani de când e luat toate fetele sar pe el, de când e inaccesibil e mai atractiv”, a fost răspunsul inedit pe care l-a dat Alexandra Stan, în direct la Antena 1.

Seria dezvăluirilor fără perdea a continuat

Așa cum vă spuneam, Alexandra Stan este extrem de asumată și sinceră, așa că a continuat să ofere răspunsuri care mai de care mai indecente cu privire la viața ei amoroasă.

”Am (n.r – agățată de o altă femeie), nu chiar de curând. De Revelion. Am petrecut cu mai multe fete care agață fete / Am avut relații de o noapte / Am privit singură filme pentru adulți, am gusturi mai dubioase / Am fost eu surprinsă, cel mai jenant moment. Soră-mea a intrat peste mine fără să vrea”, a mai completat Alexandra Stan.

Adauga un comentariu