Scena artistica din Romania

Alexandru Arșinel a fost externat. Cum se simte actorul

Publicat: 11 mai 2021
Alexandru Arsinel isi aranjeaza ochelarii
De curând, Alexandru Arsinel a fost externat, iar starea sa de sănătate este una bună.

Alexandru Arșinel a fost externat după ce a învins în lupta cu noul coronavirus. Pe 17 aprilie, actorul a fost internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Maestrul teatrului românesc și soția acestuia au fost infectați cu noul COVID-19 cu toate că erau imunizați cu două luni înainte de infectare.

Din nefericire, complicațiile au apărut, iar cei doi au fost nevoiți să stea în spital pentru o perioadă. Au fost externați, iar la scurt timp actorul a fost dus din nou la spital.

Alexandru Arșinel a fost externat și se simte foarte bine

După ce a câștigat în fața nemilosului virus, actorul a fost externat, iar la ieșirea din spital a fost așteptat de soția și fiul acestuia. În momentul de față, actorul se simte bine și nu mai este nevoie de supravegherea medicilor.

„Chiar acum mă externează, mă simt bine, chiar acum plec acasă, o să am o zi plină, medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății. M-ați sunat chiar în momentul externării, mă așteaptă fiul meu jos”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru Gândul.ro.

În urmă cu ceva timp, actorul mărturisea că odată ce va fi externat își dorește foarte mult să se întoarcă pe scena teatrului.

Alexandru Arșinel a băgat spaima în angajații TVR după ce s-a infectat cu COVID-19

Situația prin care a trecut Alexandru Arsinel nu a fost una deloc ușoară nici pentru el, nici pentru cei din jurul său. În momentul în care s-a aflat faptul că maestrul a contractat noul coronavirus, angajații TVR au intrat în panică.

Cu doar o săptămână înainte de a afla că este bolnav, acesta a fost invitat la emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10”. La filmări, Marina Almășan ar fi insistat ca actorul să poarte mască de protecție, mai ales pentru că era vulnerabil din cauza transplantului făcut în urmă cu mai mulți ani.

Nu a reușit, însă, să-l convingă să respecte regulile sanitare recomandate de autorități. Potrivit unor surse, Alexandru Arșinel era foarte sigur pe faptul că s-a imunizat împotriva COVID-19, că a făcut ambele doze de vaccin, motiv pentru care a refuzat să poarte mască de protecție cât timp s-a aflat în platoul de la TVR.

Ulterior, a început să acuze simptome specifice coronavirusului.

De curând, Alexandru Arsinel a fost externat, iar starea sa de sănătate este una bună.

Adauga un comentariu