Cancan

Alexia Eram rupe tăcerea după ce s-a spus că s-a despărțit de Mario Fresh. Ce gest a făcut creatoarea de conținut

Publicat: 27 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexia Eram rupe tăcerea după ce s-a spus că s-a despărțit de Mario Fresh. Ce gest a făcut creatoarea de conținut
Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai longevive cupluri tinere din showbizul autohton

Creatoarea de conținut Alexia Eram rupe tăcerea după ce s-a spus că s-a despărțit de Mario Fresh, cu care are o relație de 7 ani. Zvonurile au apărut după ce artistul și-a șters toate fotografiile de pe conturile de socializare. Cu toate acestea, Alexia Eram a lămurit oarecum lucrurile susținând că totul are legătură cu un proiect profesional.

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai longevive cupluri tinere din showbiz. Cei doi se iubesc de ani de zile și par de nedespărțit, în ciuda unor zvonuri care au apărut în trecut, cu privire la faptul că nu mai formează un cuplu. Astfel, recent a avut loc un episod care le-a dat de gândit fanilor celor doi. Dar iată despre ce e vorba.

Mario Fresh și-a luat fanii prin surprindere

Mario Fresh a stârnit o serie de discuții aprinse în social media după ce și-a șters toate fotografiile de pe Instagram, inclusiv pe cele cu iubita lui, Alexia Eram. Artistul a ținut să își motiveze însă decizia, încercând să explice gestul neașteptat.

După ce și-a șters toate fotografiile de pe contul personal de Instagram, Mario Fresh a transmis un mesaj emoționant prin care le-a mulțumit fanilor pentru susținerea pe care i-au oferit-o de-a lungul anilor și prin care i-a anunțat că s-a terminat un capitol frumos din viața lui, însă urmează noi începuturi despre care va face dezvăluiri în curând.

„Voi sunteți energia și inspiratia care mă determină să fiu mai bun în fiecare zi. Datorită vouă, îmi reamintesc de fiecare dată când urc pe scenă de ce fac ceea ce fac. Pentru zâmbete. Pentru căldură. Pentru că muzica ne apropie oricât am fi de diferiți și ne face să simțim. Fără voi, n-aș fi cunoscut niciodată bucuria reală a unui artist când piesa lui răsună din mii de alte voci. Am crescut cu voi, vă iubesc și vă datorez ceea ce trăiesc astăzi.
Un capitol frumos se termină aici.
Urmează noi începuturi. Stați cu mine!”, a transmis Mario Fresh.

Alexia Eram rupe tăcerea după ce s-a spus că s-a despărțit de Mario Fresh

Ulterior, Alexia Eram a repostat pe Instagram Story anunțul făcut de Mario Fresh. De asemenea, artistul a dezvăluit într-un interviu faptul că ștergerea fotografiilor reprezintă un prim pas dintr-un important proiect profesional.

„Anul acesta este unul foarte special pentru mine. O să vină pe rând lucrurile și trebuie să pregătesc publicul încet. Sunt foarte multe schimbări și muzicale, dar și… nu am cum să spun. E un proiect și un plan foarte bine pus la punct. Este vorba și despre un concert foarte mare, muncim din greu la tot ce ține de proiectul acesta. Pregătim și multe alte surprize”, a declarat Mario Fresh.

După ce Mario Fresh a făcut acest gest surprinzător, au început să apară zvonuri conform cărora el și Alexia Eram s-ar fi despărțit. Creatoarea de conținut a oferit o reacție, ea publicând recent pe Instagram o imagine cu ea și partenerul ei, semn că între cei doi lucrurile merg foarte bine.

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul din cuplurile îndrăgite din showbiz-ul românesc. Creatoarea de conținut și artistul trăiesc de șapte ani o poveste de dragoste, iar în timp relația lor a devenit tot mai solidă.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt întrebați constant în interviuri, dar și de către urmăritorii de pe rețelele de socializare când anume se vor căsători. Creatoarea de conținut a mărturisit că momentan amândoi sunt prea tineri pentru a face pasul acesta și că toate lucrurile apar la timpul lor.

Adauga un comentariu