Local

Am aflat traseul complet al înmormântării lui Costel Corduneanu. Iată unde se va opri cortegiul funerar înainte de cimitirul Eternitatea

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 21 Comentarii
Am aflat traseul complet al înmormântării lui Costel Corduneanu. Iată unde se va opri cortegiul funerar înainte de cimitirul Eternitatea
Costel Corduneanu, înmormântat azi la Iași

Astăzi, 19 aprilie 2024, este ziua în care Costel Corduneanu va fi condus pe ultimul drum. Reporterii BZI au aflat traseul care va fi urmat de cortegiul funerar până la cimitirul Eternitatea din Iaşi.

În jurul orei 12.30 se va organiza la restaurantul La Castel o mică slujbă pentru Costel Corduneanu, iar mai apoi cortegiul va pleca spre cimitir coborând Copoul, ajungând pe Bulevardul Independenţei.

Rudele și apropiații se vor opri mai apoi în Tg. Cucu pentru câteva minute acolo unde a copilărit sportivul alături de fraţii săi. Mai apoi, cei prezenţi se vor îndrepta către Tătăraşi.

Cortegiul funerar va fi alcătuit din câteva sute de maşini, de aceea traficul va fi cu siguranţă îngreunat.

Având în vedere că în cele 3 zile de priveghi poliţiştii din Iaşi au organizat și desfășurat acţiuni de control, cel mai probabil şi astăzi aceştia se vor afla în trafic pentru ca Iaşul să nu fie blocat de cortegiul funerar.

Citește și: Mii de oameni au participat la priveghiul lui Costel Corduneanu în cele trei zile. Astăzi, va fi condus pe ultimul drum 

Citește și: De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii

Citește și: Cavoul în care va fi depus Costel Corduneanu a fost finalizat! Logo-ul Jocurilor Olimpice a fost încrustat în marmura neagră. Cât a costat totul 

Comentarii
  • Politia si jandarmeria de ce nu iau masuri sa opreasca mizeria asta de cortegiu ilegal? Sa nu paralizeze un oras intreg pentru un interlop mort!

  • rusine, rusine chirica, parca nu mai era voie cu mortul prin oras…sau numai pentru tigani si interlopi e voie, rusine , nesimtitule!!!!

  • Câtă lume nevinovată a ajuns la Puscarie! Cate case nu au luat tuganii astia de la oameni nevinovati! Prostituatele de la Palas sunt ale clanului! Pallas resident! Droguri copii terorizari intimidari amenintari! Oare preotii, cum pot tine o asa slujba la asemeni oameni! Cum pot spune Dumnezeu sa ii ierte pacatele?

  • Pt ăștia care comentează Prost …voi sunteți deja în Iad la sufletul care aveți în voi Dumnezeu să Va lumineze Mintea și Inima.Sincere Condoleanțe Familiei Corduneanu DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE

  • Cine face rău să facă rău,cine face bine să facă bine, când va veni stăpânul (Dumnezeu)o să plătească fiecăruia după fapte.

  • Dumnezeu sa – l odihneasca in Pace! A urcat pe podiumul olimpicilor a fost intonat Imnul Romaniei si inaltat Tricolorul Romaniei de mai multe ori datorita lui Costel Corduneanu. Trebuie sa invatam sa respectam si traditiile altor rase cu care convietuim in tara noastra, cu inmormantarile si altele de genul. Doar o zi nu e mare nenorocire pentru un oras, astea ‘ -s traditiile lor trebuie sa le respectam si sa convietuim in pace si cu ei fara ura .

  • Nu au de-a face medaliile cu ceea ce a ales să facă ulterior. Dacă era cuminte sau își croia o carieră în sport rămânea campion până la moarte dar așa a ales o carieră lungă de infractor și asta va rămâne pe veci, un INFRACTOR!

  • nu mai aberati aiurea. Unde ati vazut voi sa se cante imnul la Jocurile Olimpice mai mult de locul 3? Nu mai umflati atat in pene cioara asta. Cand a avut performante a fost respectat si aplaudat. Acum este doar un nenorocit care a distrus sute de vieti. Asta nu spune familia lui? Daca toti sunt niste infractori. Statul este foarte slab ca nu este in stare sa trimita la puscarie toate lichelele care participa azi la specatacolul asta grotesc

  • As suporta cate 2 astfel de convoaie in fiecare saptamana, chiar pe Independentei sa mearga. Numa sa fie cu acelasi folos ca si asta.
    Chirica, Zanfirescu, DSP, Soric, etc, v-ati dat arama pe fata. Acu s-a vazut clar cine sunt stapanii vostri adevarati. Pofta buna la parastas.

  • Florariile, magazinele alimentare ,benzinariile ,,La castel” au incasat zilele acestea SUTE DE MILIOANE. Dumnezeu sa – l odihneasca in PACE pe Costel Corduneanu, condoleante familiei! A plecat dintre noi prea tanar ,,prea devreme.,olimpicii raman vesnic in istoria unui popor. Pacat ca succesul i – a fost umbrit de apartenenta la rasa rroma , dar de la rromi putem invata si noi romanii lucruri bune, sa fim uniti, sa ne iubim, sa fim solidari,sa ne ajutam intre noi asa cum sunt rromii.

Adauga un comentariu