Cancan ultimă oră

Amănunte mai puțin știute despre modelul și vloggerița Laura Giurcanu: înălțime, vârstă, greutate, biografie, iubiți

Publicat: 12 mai 2021
Laura Giurcanu
Laura a reușit ușor să se impună pe cele mai importante catwalk-uri din New York, Paris sau Milano

Cunoscutul model și vlogger Laura Giurcanu cu greu poate trece neobservată la înălțimea ei de 1.80 m. Recent, aceasta a făcut furori în Maldive unde a fost în vacanță alături de alte două vloggerițe. Este vorba despre Alexia Eram, fiica Andreei Esca și Sânziana Negru. Fetele au avut parte de o vacanță de vis, toate trei neuitând să-și țină fanii la curent, pe Instagram, despre experiențele fabulaose trăite în Maldive.

Deși este nedespărțită de iubitul ei, Alexia Eram a ales să meargă doar fetele. Nici Laura Giurcanu nu a vrut să-și ia iubitul, cei trei alegând o vacanță „ ca fetele“ și se pare că nu au regretat alegerea făcută nicio secundă.

Toate cele trei fete trăiesc din social media, iar această vacanță în Maldive a fost o bună oportunitate pentru ele să împărtășească cu fanii fotografii inedite din vacanța de vis.

Laura Giurcanu

Laura Giurcanu: înălțime, vârstă, greutate, biografie

Laura Girucanu s-a născut pe 23 decembrie 1996, în București, are vârsta de 25 de ani și un 1,80 înălțime și 60 kg greutate.

Având trăsături de fotomodel încă de mică, Laura Giurcanu a început să cocheteze cu modellingul încă de la vârsta de 13 ani. Așa, în 2011, a ajuns să câştige „Next Top Model “. Laura s-a ales dupa emisiunea de la Antena 1 cu un contract de 70.000 de euro si a devenit posesoarea vizei Next Top Model.

Pentru frumoasa șatenă a urmat o carieră de succes în modelling, un job la care sute de milioane de fete visează.

De-a lungul carierei, Laura a pozat pentru unele dintre cele mai celebre reviste, printre care Vogue, Elle, Cosmopolitan, Glamour și Grazia. În plus, a colaborat cu artiști celebrii precum The Weeknd. Grației corpului ei de zeiță, Laura a reușit ușor să se impună pe cele mai importante catwalk-uri din New York, Paris sau Milano.

Datorită carierei de model, frumoasa șatenă a reușit în doar câțiva ani să călătorească în toata lumea.

Laura Giurcanu

A dat lovitura cu vlog-ul personal

De pe 22 noiembrie 2013, Luara Giurcanu și-a lansat canalul pe YouTube care poartă numele ei. Aceasta a postat acolo primul videoclip pe 10 iunie 2015 și, în scurt timp, a reușit să aibă unul dintre cele mai de succes vlogg-uri din România.

Aceasta a reușit să câștige popularitate grație mărturiilor sale frecvente pe vlogul personal, precum și tutorialelor de frumusețe și machiaj.

Laura Giurcanu a reușit să strângă peste 390.000 de abonați la canalul ei de YouTube și peste 900.000 de urmăritori pe Instagram. Unul dintre cele mai populare videoclipuri ale sale, „De ce e greu să fii fată?”, a reușit să strângă peste 450.000 de vizionări totale.

Anul trecut, Laura și-a surprins fanii când a postat poze cu ea vopsită blondă.

În 2018, Laura a fost vlogger-ul show-ului TV de la Pro TV, „Vocea României“.

Laura a cochetat și cu cinematografie, jucând în producția de succes „Oh, Ramona!“ (2019) și la rugămintea lui Selyy în fimul „5Gang: Un altfeld e Crăciun“ (2019).

Laura Giurcanu și prietenu lei, Cesar

Cine au fost iubiții Laurei Giurcanu

Cariera de model a Laurei Giurcanu au făcut din tânăra bucureșteancă o adevărată țintă pentru bărbații cu bani din România și din străinătate. Totuși, Laura nu s-a arătat interesată de niciunul dintre aceștia.

În 2014, Luara s-a afișat de câteva ori cu jucătorul de la FCSB Alexandru Târnovan. Relația dintre cei doi nu a durat însă foarte mult.

Din 2018, focoasa șatenă a început o relație cu Cesar, un tânăr pe care l-a ținut pe cât posibil ferit de ochii presei. Un an mai târziu, acesta a cerut-o în căsătorie, lcuru făcut public chiar de frumoasa vloggeriță.

Aceasta a spus atunci că relația lor decurge foarte bine, dar că nu are încă de gând să fie mireasă.

Laura Giurcanu

Adauga un comentariu