Actualitate

Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați

Publicat: 30 nov. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Ana Maria Pantaze croitoreasa care a câștigat Românii au talent este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați
Croitoreasa care în urmă cu trei ani a câștigat „Românii au talent” pare să fie urmărită de ghinion

Ana Maria Pantaze este croitoreasa care în urmă cu trei ani a câștigat „Românii au talent”, însă norocul nu i-a surâs deoarece acum este șomeră. Atunci viața ei s-a schimbat foarte mult și încercase să-și facă o carieră artistică. Din păcate, pandemia a afectat-o foarte tare astfel că a rămas și fără loc de muncă dar și fără premiu.

Ana Maria Pantaze a câștigat în 2019 „Românii au talent”, de la Pro TV. Pe vremea aceea era croitoareasă, dar apoi a devenit cântăreață. Din păcate, pandemia a afectat-o mult, deoarece a rămas fără loc de muncă, ba chiar și fără banii câștigați la concursul de talente.

Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră

Viața Anei Maria Pantaze s-a schimbat mult după ce a câștigat concursul de talente de la Pro TV. Croitoreasa de la „Românii au talent” a lansat în iulie 2020 prima ei melodie. Piesa se intitulează „Visuri la cornete” și în videoclip apare chiar ea. Din păcate, lucrurile nu au fost roz pentru Ana Maria Pantaze. Recent, aceasta a apărut într-o emisiune la Pro TV și a povestit că a rămas fără loc de muncă în pandemie.

„După concurs am cântat la o terasă, cântam acolo de două ori pe săptămână, dar cu pandemia care a venit s-a închis și a trebuit să stau acasă. Nu, momentan nu lucrez. Stau acasă, dar îmi caut. O să am câteva interviuri și să vedem. (…) Nu pe croitorie, în alt domeniu. Am zis să mă focusez mai mult pe a face o piesă sau două. Îmi este dor de emoțiile alea pe care le-am avut prima oară, dar îmi e frică de ele”, a declarat Ana Maria Pantaze. Astfel, câștigătoarea din 2019 de la „Românii au talent” a mărturisit că nu vrea să se întoarcă însă la croitorie, ci vrea să se concentreze pe muzică, ceea ce a și făcut. Ea cântă acum pe la nunți și diferite evenimente și pare foarte fericită.

Ana Maria Pantaze încă îl așteaptă pe Făt-Frumos

Referitor la marele premiu de la „Românii au talent”, cei 120.000 de euro, Ana Maria Pantaze a dezvăluit că nu mai are niciun ban.

„Nu, nu mi-am făcut mari planuri după ce am câștigat. Premiul de 120.000 de euro a fost bine primit, foarte bine chiar. Prima dată mi-am luat un apartament, apoi am făcut o piesă. În rest, nimic. Nu m-am dus în vacanțe, am preferat să îi cheltui pe ce trebuia, pe cele necesare. Nu a mai rămas niciun sfanț, niciun leu”, a mai spus ea în emisiunea „Vorbește lumea”.

În ceea ce privește viața privată, croitoreasa devenită cântăreață nu are un partener, nu e căsătorită.

„Nu am verighetă. Au fost și cereri în căsătorie, cu inele, cu pantofi, cu poze trimise: «Uite, vreau să te iau de nevastă». Dacă le spui cu frumosul, ei înțeleg că nu se poate. Ultima cerere? Wow. Cred că acum câteva luni. Mai așteptăm până când vine Făt-Frumos pe calul alb. Eu niciodată nu m-am uitat la frumusețea din afară a persoanei, m-am uitat la frumusețea sufletească. La mine e cu sinceritatea… dacă nu e sincer, degeaba ai bani, degeaba ai frumusețe, degeaba ai tot ce vrei”, a mai declarat Ana Maria Pantaze.

Comentarii
  • Talentul îl are…si-a cumpărat apartament…este drăguța…văd ca are si…mintiuta nu e fraierica, așadar locuri de munca pot apărea in orice moment…! La urma – urmei are si o meserie…curată si onorabila! Eu PRETUIESC persoanele care muncesc cu daruire si răbdare… si am mare respect fata de modistele de lux …dublu – talentate…!!!

  • Apreciez,ca din premiul câștigat,a realizat ceva,ca o locuință nu e ușor de achiziționat în ziua de astăzi,și ea saca făcut-o,,,felicitari !!!!

Adauga un comentariu