Cancan

Ana Porgras, eliminată de la Survivor România. Bruneta, în lacrimi pe internet

Publicat: 06 apr. 2021
Ana Porgras eliminată Survivor România
Zanni a fost foarte afectat de eliminarea Anei Porgras de la Survivor România

Fosta mare gimnastă Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România, după ce a fost nominalizată de către „faimosul” Jador. Și totuși, plecarea ei din competiție nu a fost văzută cu ochi buni de către telespectatori, însă soarta ei fusese pecetluită. Totodată, cel mai afectat de eliminarea Anei Porgras a fost Zanni, care a izbucnit în plâns.

Faimoasa Ana Porgras, în lacrimi pe internet. Eliminarea fostei gimnaste de la Survivor România a stârnit reacții dure în mediul online. Majoritatea telespectatorilor consideră că Jador a făcut o greșeală nominalizându-o pentru spre eliminare pe Ana. Și totuși, bruneta a primit cele mai puține voturi din partea publicului, fiind astfel nevoită să părăsească competiția din Republica Dominicană. Însă în urma plecării acesteia, Zannidache a fost cel mai afectat, artistul izbucnind în plâns, spre uimirea tuturor.

Ana Porgras, eliminată de la Survivor România

Încă de la intrarea în echipa Faimoșilor, Ana a reușit să le cucerească inimile telespectatorilor, mai ales că aducea multe puncte echipei. Și totuși, duminică seara, Ana și-a luat rămas bun de la colegii săi, dar și de la competiția Survivor România. În cadrul Consiliului, Ana Porgras a fost nominalizată spre eliminare de către Jador și Sebastian Chitoșcă și se pare voturile celor doi au fost fatale, sportiva fiind eliminată.

„M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta. În a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună. Sunt fericită, pe de o parte, că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în Survivor România. Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare”, a declarat Ana Porgras.

După ce a ajuns la hotel, vedeta a publicat un story pe Instagram, în care apărea în lacrimi, mulțumindu-le susținătorilor ei.

„Nu știu dacă au sens cuvintele, nu cred. Ați văzut și voi, îmi este destul de greu să vorbesc acum, dar am vrut să fac treaba asta și să vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care am avut-o din partea voastră”, a spus Ana.

Zanni, foarte afectat de eliminarea Anei Porgras?

Mai mult, fosta mare gimnastă a repostat mesajele primite de la numeroase vedete care și-au exprimat regretul în urma plecării ei. De departe, cel mai afectat de eliminarea ei a fost Edmond Zannidache.

Zanni și Ana Porgras sunt prieteni foarte buni, artistul fiind foarte fericit când sportiva a intrat în echipa sa. Duminică seara, când a aflat că buna sa prietenă se întoarce acasă, Zanni nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns. Reacția lui i-a uimit atât pe colegii săi, cât și pe telespectatori. Tânărul de 24 de ani a cunoscut-o pe Ana cu câteva zile înainte de a începe competiția, atunci când s-au întâlnit la examenul medical. Între ei s-a creat o prietenie strânsă, iar fanii s-au gândit de multe ori că între ei ar exista o poveste de dragoste. Zannidache a fost vizibil devastat de eliminarea celei mai bune concurente din echipă. După ce fosta gimnastă a părăsit Consiliul, Zanniache a început să plângă în hohote, în timp ce colegii săi au încercat să-l încurajeze.

A doua zi, după ce a văzut reacția prietenului său, Ana a reacțioant pe Instagram. Vedeta a scris că speră ca Zanni să câștige marele premiu Survivor România.

„Vreau să îl văd pe Zannidache învingătorul, cel pe care nu îl dărămâ nimic”. Ana Porgras a luptat alături de Zanni în ștefeta mixtă, salvându-și echipa de la înfrângere în jocul pentru comunicare. Fosta gimnastă le-a adus trei puncte Faimoșilor la ultimul joc, iar plecarea acesteia a adus liniște în cele două tabere.

Mai mult, după ce Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România, s-a demarat și o petiție online pentru readucerea ei în concurs…

Adauga un comentariu