Actualitate

Analistul politic Cozmin Gușă, replică dură pentru Cristian Tudor Popescu: „Să îl bag în p…. m.-sii” – VIDEO

Publicat: 16 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Analistul politic Cozmin Gușă replică dură pentru Cristian Tudor Popescu Să îl bag în p.... m.-sii - VIDEO
Analistul politic Cozmin Gușă

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a primit o replică extrem de dură din partea analistului politic Cozmin Gușă. Membrul PSD l-a desfiinţat pe CTP, menţionând într-un dialog cu Bogdan Chirieac, de la DC News, că îl baga „în p…. m.-sii”.

Ieşirea analistului politic a fost făcută din cauza blasfemiilor pe care le exprimă Cristian Tudor Popescu.

„Dacă e cu libertatea de exprimare, îmi iau și eu libertatea să îl bag în p… m..-sii pe acest infatuat care se preface că este nebun. Blasfemiile pe care le exprimă el…“ a spus Cozmin Gușă.

ATENȚIE! VIDEOCLIP CU LIMBAJ EXPLICIT!

Cozmin Guşă, atac la Nicușor Dan

Analistul politic Cozmin Gușă l-a atacat în urmă cu câteva luni și pe primarul Capitalei Nicușor Dan. Între cei doi a izbucnit un scandal de proporţii. Social democratul îl acuza pe candidatul de dreapta că ar fi homosexual.

Cozmin Gușă afirma iniţial faptul că se aud zvonuri că vor ieşi la iveală informații compromițătoare despre acesta. Replica lui Nicușor Dan a fost aceea că va da în judecată pe oricine răspândește informații compromițătoare despre persoana sa.

În acest moment, Cozmin Gușă dă frâu liber unei bombe. Acesta susține că are informații potrivit cărora Nicușor Dan ar fi homosexual și îi cere candidatului de dreapta să răspundă acuzațiilor aduse.

”Am sesizat frica lui Nicușor Dan de dezvăluirile de presă, este și firesc, din punctul lui de vedere, el știind cam ce se ascunde acolo, dar totuși pentru că trebuie să ne desfășurăm activitatea vorbind despre oamenii care doresc să candideze, care doresc să ne conducă, în calitate de cetățean al Bucureștiului, care se pregătește să voteze:

1. Dacă este adevărat că a demisionat din USR pentru că la vremea respectivă USR nu dorea să susțină legalizarea căsătoriei între homosexuali și lesbiene?

2. Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Eu am o serie de informații în acest sens, din viața sa privată. Este un lucru legal, neblamabil din punct de vedere public și nu văd de ce n-ar recunoaște.

Dacă o consideră o dată cu caracter personal poate să-mi răspundă în privat, pe Facebook sau pe telefon. De asemenea, îmi poate oferi răspunsul aici, unde am citit și știrea conform căreia se teme de anumite dezvăluiri.”, a transmis la acel moment Cozmin Gușă.

Adauga un comentariu