Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan a vorbit despre câți bani primesc fetele sale din prima căsnicie. Impresara, contrazisă de Rebecca

Publicat: 26 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan a vorbit despre câți bani primesc fetele sale din prima căsnicie. Impresara contrazisă de Rebecca
De câteva săptămâni bune, familia Anamariei Prodan tine prima pagină a ziarelor din România, după ce s-a aflat despre divorţul dintre ea şi Reghe

De câteva săptămâni bune, familia Anamariei Prodan tine prima pagină a ziarelor din România, după ce s-a aflat despre divorţul dintre ea şi Reghe. Recent, impresata a vorbit într-un interviu despre suma pe care o primesc, lunar, fetele din prima căsnicie, dar a fost contrazisă de Rebecca.

Anamaria Prodan a dezvăluit într-un interviu suma pe care o primesc, lunar, fetele din prima căsătorie. Ea susţine că acestea se întreţin cu 1000 de euro lunar, dar a fost contrazisă de Rebecca.

“Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mică, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare. E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile”, a declarat Anamaria Prodan.

Rebecca susţine că mama ei a inventat această sumă şi primesc atât cât au nevoie.

„Nu, mama a inventat o sumă. Să nu o credeţi! Nu există. Adică dacă avem nevoie ne dă. Mie nu îmi place să zic”, susţine Rebecca, potrivit aş.ro.

Câte clase are, de fapt, Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are cu ce să se laude şi din puct de vedere al studiilor! Impresara a absolvit liceul Zoia Kosmodemianskaia – secţia filologie – şi a urmat cursurile Facultăţii de Drept!

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a lucrat foarte mulţi ani în media şi putem aminti colaborările cu publicaţiile Ciao, Indiscret şi Ora! Următoarea etapă din cariera sa a fost cooptarea în echipa emisiunii Procesul Etapei de la Pro TV! Ulterior, vedetă a lucrat pentru televiziunile Antena 1 şi Tele7abc.

În plus, Anamaria Prodan a avut propria ei emisiune la Romantică TV: Pe contre cu Anamaria Prodan. Apoi, ea şi Reghe au lansat show-ul Prodanca şi Reghe, care a avut 6 sezoane. Recent, a fost prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche de la Pro TV!

 

Adauga un comentariu