Cancan

Anamaria Prodan, despre iubitul ei: “Sunt fericită, mai fericită ca niciodată…”

Publicat: 24 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan despre iubitul ei Sunt fericită mai fericită ca niciodată
Anamaria Prodan a vorbit despre relatia pe care o are cu noul iubit

Anamaria Prodan l-a uitat definitiv pe fostul ei soț, Laurențiu Reghcampf, iar pe strada ei a apărut un nou „Soare”.  Celebra impresară a fost prezentă la gala RXF, din 21 februarie, unde a vorbit într-un interviu pentru wowbiz.ro despre bărbatul care o face acum fericită.

Vedeta a dezvăluit că iubitul ei este înalt și frumos, iar copiii ei îl îndrăgesc foarte mult și l-au cunoscut încă de la început.

Anamaria Prodan, despre iubitul ei

În momentul în care vorbea despre el, vedeta nu se putea opri din zâmbit, ceea ce înseamnă că este îndrăgostită.

„Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, cred că sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiesc. Cred că e momentul să trăiesc pentru mine și pentru noi și nu pentru lume. Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită.

Am hotărât amândoi să nu ne afișăm, este mai bine așa și e frumos. Suntem fericiți și este ok. Nu vreau să știe nimeni dacă e român sau străin. Este înalt, frumos.”, a declarat Anamaria Prodan.

Așadar, bărbatul cu care are o relație în prezent a reușit să o cucerească și să o facă să își dorească o relație de lungă durată, motiv pentru care nu a stat pe gânduri și i l-a prezentat copiilor, care au fost foarte încântați să îl cunoască.

„Copiii mei sunt fericiți, pentru că după foarte mult timp i-am văzut zâmbind și când zâmbim toți înseamnă că a apărut soarele pe strada noastră. Să știi că mi-au atât de multă putere, cum nu am crezut vreodată. Eu cred că orice copil dă mamei putere fără limită. M-au ajutat enorm. Fetele au fost alături de mine trup și suflet. Bebe, nu mai spun, nu s-a mișcat de lângă mine nicio secundă. Când am făcut consiliu de familie și au fost wow, mami, în sfârșit, am zis ok, asta e. L-am adus în fața copiilor. De la început le-am spus. Eu am o relație cu copiii mei foarte deschisă și minunată. Încet, încet a fost ok, cred că a venit natural. El mi-a oferit cel mai frumos un viitor minunat, un zâmbet minunat, o stabilitate fabuloasă și faptul că știu când mă trezesc în fiecare dimineață că e cineva acolo pentru mine, care trăiește pentru mine.”, a mărturisit Anamaria Prodan, la WOWnews.

Anamaria Prodan a primit inelul de logodnă de la noul iubit

Anamaria Prodan radiază de fericire și este mai împlinită ca niciodată. Iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber din postările pe care le face pe rețelele de socializare. Mai mult, tabloul este completat și de declarațiile pe care le-a făcut în ultima perioadă. În prezent, cunoscuta impresară în vârstă de 50 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul partener de viață. Cu toate acestea, ea nu a dorit încă să-i dezvăluie identitatea iubitului ei.

Se pare că noul iubit al ei este un bărbat foarte potent financiar, judecând după cadourile pe care i le oferă. Anamaria Prodan este răsfățată așa cum și-a dorit, după despărțirea cu scandal de Laurențiu Reghecampf. Cei doi proaspăt îndrăgostiți s-au afișat deja împreună, iar dacă gurile rele credeau că este ceva trecător, atunci trebuie să afle că impresara a primit deja inelul.

Adauga un comentariu