Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf la parastasul mamei sale. Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani

Publicat: 06 oct. 2022
Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf la parastasul mamei sale. Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani
Anamaria Prodan i-a organizat mamei sale un parastas spectaculos

Anamaria Prodan i-a organizat mamei sale un parastas spectaculos. Pe 6 octombrie, Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani, iar cu această ocazie, impresara a chemat numeroși artiști la mormântul mamei sale pentru a comemora. Prezentă la cimitirul Bellu, Anamaria Prodan a vorbit despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a avut o relație specială cu mama ei, iar moartea ei a devastat-o cumplit. Viața impresarei s-a schimbat radical, iar anul trecut a anunțat despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Prezentă la parastasul mamei sale, Anamaria Prodan a mărturisit că dacă Ionela Prodan ar fi fost în viață, situația ar fi stat altfel.

Anamaria Prodan a dat de pomană în amintirea mamei sale. Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018, în urma unei boli incurabile. Impresara a fost devastată de moartea mamei sale pe care a divinizat-o. Ionela Prodan ținea foarte mult la fostul ei ginere, Laurențiu Reghecampf, iar impresara susține că artista a murit cu un mare regret în legătură cu el.

Ce a spus Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf la parastasul mamei sale
Ionela Prodan ar fi împlinit astăzi 75 de ani,iar cu această ocazie, fiica ei i-a organizat un parastas de pomină. Anamaria Prodan a chemat mai mulți colegi de breaslă de-ai mamei sale care i-au cântat la mormântat.

Dincolo de cuvintele frumoase spuse despre mama ei, Anamaria a vorbit și despre fostul ei partener., Laurențiu Reghecampf. Impresara susține că dacă mama ei ar fi trăit, situația ar fi fost diferită. La câteva „Dacă mama trăia, nu s-ar fi întâmplat nimic, pentru că ea l-a ținut…’, a spus Anamaria Prodan, la parastasul mamei sale, potrivit fanatik.ro.

Anamaria Prodan: „Soțul meu nu mai face parte din familia noastră”

La câteva zile de la bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, impresara a declarat că acesta nu mai face parte din familia ei. Deși sunt în proces de divorț, vedeta nu vrea să mai audă despre cel care i-a fost partener vreme de 15 ani. „Soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan este cea pe care o vedeți în spatele meu. Vedeți ce vine după mine, ceva minunat care să ducă mai departe numele’, a adăugat Anamaria.

Vizibil îndurerată, Anamaria Prodan a fost întrebată de jurnaliști dacă fostul ei partener i-a adus mamei sale un omagiu. Impresara a declarat că fiecare ia această decizie fără a fi obligat de cineva. „Sunt chestii de educație, care țin de om. Dacă dorești să aduci un omagiu cuiva, aduci, dacă nu, nu’., a mai spus Anamaria Prodan.

În ceea ce privește custodia fiului ei, vedeta a declarat că situația se va discuta în familie. „Totul s-a rezolvat. Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple. O să discutăm în familie și o să facem tot ce se poate ca el (Bebeto) să crească un bărbat adevărat. Cel mic a trecut bine și îl ajutăm să treacă peste’.
Comentarii
  • femeia e psihopata. de la bani a luato razna ca si Becali si multi altii. ce tot are fixatie pe Reghe, s-au despartit au facut partaj, la revedere. ce pana mea mai vrea? si asa se vine la parastas, in verde? o proasta! la parastas se vine in negru. degeaba ai bani daca esti proasta

Adauga un comentariu