Cultural

Anca Neacșu de la A.S.I.A se află în plin proces de divorț. ,,De acum înainte, fiecare pe drumul lui…”

Publicat: 14 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Neacșu de la A.S.I.A se află în plin proces de divorț. De acum înainte fiecare pe drumul lui
Anca Neacșu, fosta componentă a trupei A.S.I.A., se desparte de soțul ei după 10 ani de căsnicie.

Îndrăgita artistă Anca Neacșu de la A.S.I.A. se află în plin proces de divorț. Frumoasa cântăreață și soțul ei vor avea primul termen în luna septembrie, atunci când vor sta față în față și vor discuta cu judecătorii. Divorțul acestora nu va fi unul simplu, având în vedere faptul că bărbatul este un celebru om de afaceri și are o avere impresionantă. După 10 ani de căsnicie, Anca Neacșu și soțul ei au decis să divorțeze, fără a oferi prea multe detalii despre motivele care au dus la despărțire. Iată ce spune vedeta despre mariajul ei eșuat.

Anca Neacșu de la A.S.I.A. a ajuns la divorț

Fosta componentă a trupei A.S.I.A a ajuns la divorț și trece prin momente extrem de grele în viața privată. Frumoasa artistă i-a surprins pe mulți când a anunțat că se va despărți de partenerul ei de viață după 10 de căsnicie. Mereu discretă când vine vorba de planul personal, cântăreața nu a dorit să dezvăluie care au fost motivele separării definitive de soțul ei, Serkan Yaman, un prosper om de afaceri de origine turcă.

Cei doi vor avea primul proces în luna septembrie, iar până atunci nu doresc să apară prea mult în lumina reflectoarelor. Impresarul artistei a oferit câteva detalii inedite despre căsnicia frumoasei cântărețe.

„Nu s-a întâmplat nimic brusc, s-au răcit relațiile, în timp, așa cum se întâmplă în multe relații. S-au înțeles foarte bine ca oameni, dar, ca iubiți, a dispărut pasiunea. Este un divorț între doi oameni deștepți, cerebrali. Oamenii deștepți sunt deștepți și la nuntă și la divorț. Lucrurile decurg liniștit, fără probleme, fără șocuri.”, a declarat Radu Baron, impresarul cântăreței.

În prezent, Anca Neacșu se dedică profesiei sale și este discretă când vine vorba de divorț. Artista a evitat să ofere prea multe detalii despre motivele despărțirii de soț și dorește să își țină problemele personale departe de ochii curioșilor.

O altă vedetă care s-a confruntat cu momente grele în mariaj este Andreea Perju. Aceasta a fost la un pas de divorț, dar a reușit să treacă peste situațiile tensionate alături de soțul ei. Și celebra actriță Oana Sârbu a trecut printr-un divorț dureros, dar în prezent are o relație bună cu fostul soț.

Ce spune artista despre mariajul său eșuat

După o căsnicie de 10 ani, Anca Neacșu a ajuns la divorț. Fosta componentă a trupei A.S.I.A. și soțul ei au decis să se despartă definitiv după mai multe probleme în viața de cuplu. Cei doi sunt extrem de discreți și nu au oferit până acum prea multe declarații. Recent, artista a reacționat în spațiul public și a precizat că nu dorește să dezvăluie motivele despărțirii de fostul partener de viață, dar a ținut să menționeze că de acum vor porni pe drumuri separate.

,,Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat. Culpa este comună. Asta e, a durat 10 ani. Nu aș fi vrut să se afle încă, aș fi preferat să anunț eu despărțirea. Trebuie să mă liniștesc puțin. După ce mă voi liniști, voi explica ce s-a întâmplat.”, a declarat vedeta.

Anca Neacșu, fosta componentă a trupei A.S.I.A. se desparte de soțul ei după 10 ani de căsnicie. Artista trece prin momente grele pe plan personal, însă este extrem de discretă și se afișează destul de rar la evenimentele mondene. Cântăreața nu dorește deocamdată să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la divorț.

Adauga un comentariu