Cultural

Anca Pandrea nu poate merge la mormântul lui Iurie Darie. Artista suferă profund din această cauză

Publicat: 16 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Pandrea nu poate merge la mormântul lui Iurie Darie. Artista suferă profund din această cauză
Din cauza problemelor de sănătate pe care le are, Anca Pandrea nu poate merge la mormântul lui Iurie Darie de câte ori își dorește, însă luna viitoare îi va pregăti un parastat de 11 ani

Anca Pandrea nu poate merge la mormântul lui Iurie Darie din cauza afecțiunilor de care suferă. La vârsta de 77 de ani, actrița se confruntă cu mai multe probleme de sănătate și a fost nevoie să cheme salvarea de mai multe ori în ultima perioadă. Ea are nevoie de un tub de oxigen pentru a putea respira.

Cu toate acestea, Anca Pandrea organizează slujbe de pomenire în memoria lui Iurie Darie de 11 ani.

Anca Pandrea nu poate merge la mormântul lui Iurie Darie

Actrița și soțul ei, regretatul Iurie Darie, au fost mereu împreună până în ultima clipă a vieții lui, iar legătura dintre ei nu s-a diminuat nici acum, conform relatărilor Ancăi Pandrea. În ultimii ani, actrița s-a dedicat comemorării soțului ei, însă în acest an nu a putut merge la cimitir la fel de des ca înainte.

Anca Pandrea suferă de insuficiență cardiacă și, din acest motiv, nu-și permite să se expună la soare sau la frig.

„Vara aceasta am ajuns de două ori la mormânt la Iura, pentru că a fost foarte cald. Dar acum, s-a mai răcorit și o să pot merge mai des la Iura și la mormânt la mama. Eu am insuficiență cardiacă și nu am voie să stau în soare, așa cum nu am voie să stau nici în frig, în ger”, a declarat Anca Pandrea pentru viva.ro.

Artista urmează să îi facă parastas de 11 ani

Pe data de 9 noiembrie 2012, Iurie Darie a încetat din viața la vârsta de 83 de ani. Chiar dacă au trecut mulți ani, soția regretatului actor afirmă că încă simte prezența lui Iura.

“Luna viitoare o să-i fac parastas lui Iura ca de obicei. Încă îi simt prezența, chiar dacă a trecut atâta vreme. O dată am simțit că a trecut ceva, așa, pe lângă mine. Senzația era că m-a atins ușor, în treacăt, ca o adiere”, a declarat actrița.

Anca Pandrea menționează că experimentează anumite evenimente, cum ar fi faptul că atunci când pierde ceva, ea găsește acel obiect în momentul în care se gândește la Iura, ca și cum acesta o ghidează.

“E mereu prezent. Și dacă pierd ceva, cum mă gândesc la el, imediat merg la locul în care este obiectul pe care îl caut”, a declarat văduva actorului Iurie Darie.

Din cauza problemelor de sănătate pe care le are, Anca Pandrea nu poate merge la mormântul lui Iurie Darie de câte ori își dorește, însă luna viitoare îi va pregăti un parastat de 11 ani.

Adauga un comentariu