Cancan

Anca Serea își dorește încă un copil. Ar fi a șaptea sarcină pentru vedetă

Publicat: 11 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vedeta Anca Serea își dorește din nou să fie mamă încercând să aducă pe lume un nou copil în familie. Doar că anumite probleme de sănătate împiedică visul ei de a rămâne însărcinată. Chiar dacă aceasta își dorește mai mulți copii, sănătatea Ancăi Serea este primordială

Anca Serea a ajuns în ultima vreme de mai multe ori la spital din cauză că suferă, încă de la vârstă fragedă, de o formă de anemie. Mai mult, de la sarcinile multiple, starea ei s-a agravat, iar în ultimul an chiar a fost din ce în ce mai grav.

Anca Serea și-ar mai dori un copil

În momentul actual, vedeta este mamă a șase copii, dar râvnește la o familie cât mai numeroasă, numai că problemele ei medicale nu-i permit acest lucru. Anca Serea a precizat de nenumărate ori că își dorește încă un copil în familie, dovedind că își susține ideea, aceasta s-a pozat pe contul ei de Instagram cu doi dintre copiii ei, pe cel mic ținându-l în brațe.

Probleme cu luarea în greutate

Vedeta a precizat că a luat câteva kilograme în plus: „Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptului că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul”, a declarat Anca Serea.

Și Adi Sînă ar mai vrea să fie tătic

Anca Serea și soțul Adi Sînă sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, Cei doi cresc împreună 6 copii și realizează tabloul unei familii perfecte. La vârsta de 41 de ani, Anca Serea este o persoană foarte norocoasă, care are tot ce își poate dori o femeie. Deși Adi Sînă își dorește din nou un copil, prezentatoarea TV Anca Serea spune că nu mai poate acest lucru prea curând.

„Adi își dorește foarte mult, eu, sincer… nu că nu mai vreau… nici nu mai pot. Am niște probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut. Starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia. Anemia o am de când eram mică, să spun așa, cred că 18 ani. Nu e cazul. Am 41 de ani, e suficient”, a mai precizat Anca Serea cu privire la un nou copil.

Adauga un comentariu