Cultural

Anca Serea vorbește deschis despre divorțul de Adi Sînă. Scandalurile sunt tot mai dese

Publicat: 02 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Serea vorbește deschis despre divorțul de Adi Sînă. Scandalurile sunt tot mai dese
Anca Serea a vorbit deschis despre divort

Anca Serea și Adi Sînă au o familie numeroasă și armonioasă, dar cu toate acestea în presă au apărut zvonuri conform cărora cei doi ar urma să divorțeze. Iată ce spune vedeta despre aceasta posibilitate.

Adi Sînă și Anca Serea au reușit să se remarce drept unul dintre cele mai longevive și mai consolidate cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia au împreună o familie extrem de numeroasă și frumoasă. Cei doi cresc împreună 6 copii, din care doi sunt ai Ancăi dintr-o relație anterioară. Indiferent de situație, ei au reușit să treacă peste orice obstacol apărut în cale și să depășească toate problemele. Totuși, în ulima perioadă au început să apară în spațiul public o serie de zvonuri cum că cei doi s-ar afla în pragul divorțului. În acest sens, Anca Serea a ieșit public să facă lumină cu privire la acest subiect.

Anca Serea vorbește deschis despre divorțul de Adi Sînă

Vedeta a mărturisit că între ea și Adi Sînă au existat diverse probleme și că mariajul lor nu a fost mereu unul lin și fericit. Mai mult, aceasta a mărturisit că s-a pus chiar și problema despărțirii. Totuși, indiferent de greutățile care apar, aceasta nu acceptă ideea că armonia și liniștea familie ar putea fi distruse de un divorț. Aceasta a explicat într-un interviu că zvonurile apărut în presă sunt cât se poate de neadevărate și că nici nu se pune problema unui divorț

„Noi suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm, dar nu, chiar au preluat dintr-un context total aiurea. Eu am zis că ne-am gândit de multe ori, ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată”, a explicat Anca Serea, potrivit Unica.ro.

Anca Serea crede că cel mai important într-un cuplu este ca partenerii să aibă răbdare unul cu celălalt

Anca Serea este de părere că cel mai important într-un cuplu este ca partenerii să aibă răbdare unul cu celălalt, toleranța fiind absolut vitală pentru a putea consolida o relație și pentru a asigura armonia în familie.

„Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciunea, care vine odată cu vârsta. Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt, să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile. Observ în cazul meu că evoluez de la an la an și devin mai așezată și îmi dau seama până la urmă că e important să gândești și să construiești în aceeași direcție, indiferent de orice: griji, probleme, responsabilități, certuri, competiții din astea mici vor fi tot timpul, dar nu sunt atât de importante”, a mai spus vedeta, conform sursei amintite.

Adauga un comentariu