Cancan ultimă oră

Andra a primit un cadou impresionant de la Cătălin Măruță. Surpriza a traversat mii de kilometri ca să ajungă pe mâna artistei

Publicat: 15 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andra a primit un cadou impresionant de la Cătălin Măruță. Surpriza a traversat mii de kilometri ca să ajungă pe mâna artistei
Cătălin Măruță a surprins-o pe Andra cu un inel care a traversat mii de kilometri ca să ajungă pe mâna artistei

Cătălin Măruță face tot posibilul să-i ofere soției sale cele mai frumoase și valoroase cadouri. Cătălin Măruță și Andra sunt într-o relație de aproximativ 14 ani, așa că, pe măsură ce trece timpul, cadourile pe care și le oferă trebue să fie din ce în ce mai valoroase la propriu sau la figurat. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, prezentatorul TV i-a oferit soției sale un cadou foarte valoros, de data aceasta, la propriu.

Prezentatorul TV i-a oferit soției sale un cadou foarte valoros

Andra și partenerul ei de viață au o familie fericită și unită. Împreună au adus pe lume doi copii minunați, pe Eva și David, de care se bucură în fiecare zi. Cei doi au foarte mult succes și în plan profesional și se pare că cei mici deja încep să le calce pe urme.

Andra, emoționată până peste cap

Cătălin Măruță a surprins-o pe Andra cu un inel care a traversat mii de kilometri ca să ajungă pe mâna artistei. Alături de un filmuleț postat pe Instagram, prezentatorul TV a scris în descrierea acestuia și traseul pe care l-a avut cadoul pentru a ajunge la destinație. Totul a început cu o idee venită din suflet și a ajuns să traverseze 5000 de km pentru a ajunge la persoana dragă.

„Drumul unui cadou de Ziua Îndrăgostiților începe din suflet, continuă cu un gând, o vizită la magazin și apoi urmează o călătorie scurtă sau lungă, după caz, până la persoana iubită. Inelul ales de mine a traversat aproape 5.000 de km până la Andra!”, a spus Cătălin Măruță pe rețelele de socializare.

Cum au reacționat fanii?

Fanii celor doi s-au bucurat tare mult să vadă cât de fericită a fost Andra la primirea cadoului de la soțul său cu ocazia Sfântului Valentin.
I-au felicitat pe cei doi și le-au făcut cele mai frumoase urări.

„O familie fericită! Să fiți sănătoși!”, „Cei mai frumoși și dragi. Vă iubesc și o zi bună!”, „Km de iubire! Foarte frumos”, „Dragoste pură și adevărată”, „Felicitări, frumoșilor! Excelentă surpriză, Cătălin, bravo!”, au scris fanii în secțiunea de comentarii.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu