Cancan ultimă oră

Andra Volos, primele imagini din noua casă. Cum arată locuința pe care a cumpărat-o împreună cu Lele: „Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot” – FOTO

Publicat: 03 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Andra Volos primele imagini din noua casă. Cum arată locuința pe care a cumpărat-o împreună cu Lele Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot - FOTO
Finalul lui 2023 i-a prins pe Andra Volos și Lele în noua formulă de trei

Viața Andrei Volos și a lui Lele s-a schimbat radical de când a apărut pe lume fiica lor și asta nu este tot. Manelistul și iubita lui au decis să se mute și în casă nouă, așa că, s-au ocupat de amenajare încă de când șatena era însărcinată.

Finalul lui 2023 i-a prins pe Andra Volos și Lele în noua formulă de trei. Au devenit părinți în luna noiembrie și au decis să mai facă o altă schimbare importantă, asta pentru că s-au mutat în casă nouă. Șatena este încântată de cum arată locuința, așa că, de curând, a postat și primele imagini.

Andra Volos, primele imagini din noua casă

Încă de când era însărcinată, Andra Volos povestea că își dorește ca fetița ei și a lui Lele să trăiască într-un cămin nou, mult mai primitor față de locuința pe care o aveau înainte. De aceea, înainte să vină pe lume fiica lor, au decis să cumpere mai multe apartamente în Capitală, iar pe unul a devenit casa lor. Iubita lui Lele spunea, la momentul respectiv, că își dorește totul pe comandă și, evident, așa s-a și întâmplat.

Pe TikTok, șatena a postat primele imagini cu o parte din noua casă și cuvântul care descrie cel mai bine locuința este luxul. Așa cum se poate vedea, locuința este amenajată cu bun gust, iar nuanțele predominant sunt alb și crem în toată casa. Pentru că le-a prezentat fanilor doar un colțișor din casa de care este tare încântată, Andra Volos a spus că le va arăta celor care o urmăresc în mediul online și restul locuinței.

„O mică parte din noua noastră casă. Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot”, a scris Andra Volos, pe TikTok.

Cei doi vor face botezul fiicei și nunta în aceeași zi

2024 se anunță un an plin pentru Lele și Andra Volos, asta pentru că vor avea loc două evenimente importante. Manelistul și iubita lui vor să își boteze fetița, dar plănuiesc și nunta în aceeași zi. Cei doi au început deja să se pregătească, având în vedere că aceste momente importante se apropie, asta pentru că ambele evenimente vor avea loc în luna iulie.

Comentarii
Adauga un comentariu