Cancan ultimă oră

Andreea Antonescu dă cărțile pe față! Artistă, totul despre motivul plecării sale în America! A vrut sau nu să renunțe la cariera sa: „Asta explică acea lipsă, acea pauză de România”

Publicat: 17 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Antonescu dă cărțile pe față Artistă totul despre motivul plecării sale în America A vrut sau nu să renunțe la cariera sa Asta explică acea lipsă acea pauză de România
Andreea Antonescu a știut încă din copilărie că vrea să fie o cântăreață de succes

Andreea Antonescu a vorbit fără perdea despre motivul pentru care a ales să locuiască o bună perioadă în America. Ce spune artista despre cariera sa din România?

Andreea Antonescu se numără printre artistele de succes din țara noastră. A intrat în lumina reflectoarelor în urmă cu mulți ani, iar de atunci a muncit în fiecare zi pentru visurile sale. Astăzi se poate lăuda cu un parcurs profesional demn de invidiat, motiv pentru care a și adunat de partea sa o mulțime de fani, care i-au fost întotdeauna alături.

Recent, artista a vorbit și despre motivul pentru care a lipsit o bună perioadă de pe scena din România și a preferat să locuiască în America.

S-a gândit vedeta să renunțe la cariera sa?

Andreea Antonescu, adevărul despre absența sa din lumină reflectoarelor

Andreea Antonescu a știut încă din copilărie că vrea să fie o cântăreață de succes, lucru care s-a și întâmplat mai târziu. Vedetă a muncit foarte mult pentru a-și vedea visul cu ochii, motiv pentru care se bucură acum de un parcurs profesional înfloritor, dar și de simpatia publicului.

Ei bine, Andreea Antonescu a locuit pentru o bună perioadă de timp în America, motiv pentru care fanii săi s-au gândit că ar vrea să renunțe la carieră pe care și-a construit-o în țara noastră. Cu toate acestea, vedetă a pus punct speculațiilor, mărturisind că de fapt a vrut să obțină cetățenia americană, un vis pe care îl avea încă din copilărie.

Mai mult decât atât, artista a ținut să puncteze faptul că nu ar fi putut niciodată să dea cu piciorul la tot ce a clădit aici pe parcursul anilor, mai ales că fanii săi au fost alături de ea încă de la debutul său, iar în toți acești ani i-au demonstrat cât de mult o apreciază. De asemenea, le-a mulțumit tuturor celor care au crezut în ea și au contribuit la reușita sa.

„Un episod pe care mi l-am dorit de când eram micuță și care e cea mai bună scuză și anume cetățenia americană. Și asta explică această lipsă, acea pauză din România, un alt moment de 10 al vieții mele.(…) N-ar fi putut fi vreodată definitivă (n.r.

pauza artistică), nu aș spune că ar putea fi definitivă pentru că este visul meu de când eram copil, în care am crezut cu disperare și datorită publicului din România a și devenit realitate, iar astăzi este și job-ul vieții mele. Și atunci, nu voi avea vreodată suficiente cuvinte să mulțumesc oamenilor din România, care m-au susținut, m-au iubit și au fost alături de mine, mai ales m-au încurajat, m-au susținut și mi-au arătat că mă iubesc, și că pentru ei contez mult.”, a mărturisit Andreea Antonescu în cadrul unui show TV, potrivit Spynews.ro.

Adauga un comentariu