Actualitate

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, clipe de panică la America Express. Ce au pățit după ce au făcut autostopul

Publicat: 06 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Antonescu și Andreea Bălan clipe de panică la America Express. Ce au pățit după ce au făcut autostopul
Andreea Antonescu și Andreea Bălan fac o echipă redutabilă la America Express

Cele două foste componente ale trupei ANDRE, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, au trecut prin clipe de panică la America Express. După ce au făcut autostopul și au urcat într-o mașină, ele au fost puse în pericol de conducătorul auto, care a trecut pe roșu. Abia apoi ele au aflat că șoferul care le-a luat la ocazie este daltonist și nu distinge culoarea roșie de cea verde.

Emisiunea America Express de la Antena 1 este în plină desfășurare, fiind urmărită în fiecare seară de duminică până miercuri de milioane de telespectatori. În acest show, concurenții trebuie să îndeplinească diverse misiuni pentru a trece la următoarea etapă a concursului. Pentru asta, ei trebuie să se deplaseze dintr-un loc în altul făcând autostopul atât prin orașe, cât și în afara lor.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, clipe de panică la America Express

Emisiunea difuzată la Antena 1 este plină de provocări pentru vedetele care au decis să facă parte din această competiție. Lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru fostele componente ale trupei Andre, a căror viață a fost pusă în pericol de către un șofer care le-a luat la ocazie.

Un moment care le-a dat fiori Andreei Bălan și Andreei Antonescu a avut loc în ediția de duminică seara. Cele două prietene au trecut prin clipe de panică după ce au aflat că șoferul care le-a dus la o misiune era daltonist. Mai precis, acesta nu putea distinge culoarea roșie de cea verde a semaforului.

„Sunt daltonist. Nu văd culoarea roșie, doar pe cea verde”, le-a mărturisit șoferul celor două, după ce au urcat la el în mașină.

„Omul chiar nu vedea pe bune semaforul. Nu știu cum funcționează chestia asta aici”, a adăugat uimită Andreea Antonescu, după ce au trecut pe roșu la un semafor.

„E un sentiment foarte amestecat de frică cu dorința de a ajunge”, a declarat și Andreea Bălan care era vizibil speriată de situația în care se aflau.

Ce echipe au luat startul la America Express

În această ediție a emisiunii America Express au fost nouă echipe care au spus „da” provocării celui mai dificil reality show. Acestea au de străbătut un traseu ce se întinde pe mai mult de 7.000 de kilometri și care traversează trei țări: Mexic, Guatemala și Columbia.

Aceste echipe sunt formate din chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Până acum, câteva echipe au fost deja eliminate, amintind de gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, dar și cântăreața Bruja și Pufeh.

Adauga un comentariu