Cancan ultimă oră

Andreea Bălan a împlinit astăzi 38 de ani! Ce mesaj emoționant i-au transmis fetițele ei, Ella și Clara

Publicat: 23 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan a împlinit astăzi 38 de ani Ce mesaj emoționant i-au transmis fetițele ei Ella și Clara
Andreea Bălan a împlinit astăzi 38 de ani

Andreea Bălan este sărbătorita zilei de astăzi! Îndrăgita cântăreață împlinește frumoasa vârstă de 38 de ani și chiar dacă nu a putut fi alături de fetițele ei în această zi specială deoarece se află la filmările competiției America Express, micuțele ei au fost cele care i-au transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și i-au pregătit inclusiv un tort aniversar.

Andreea Bălan este una din cele mai îndrăgite și iubite artiste, iar astăzi își sărbătorește ziua de naștere, însă nu este alături de fetițele ei. Deși se află la filmările competiției America Express, Ella și Clara i-au pregătit un tort și i-au transmis un mesaj emoționant.

Andreea Bălan a împlinit astăzi 38 de ani

Andreea Bălan va participa la cel mai dur reality show, difuzat pe Antena 1, astfel că frumoasa vedetă este nevoită să stea departe de fetițele ei, însă cele mici nu au putut trece peste un astfel de eveniment important.

Andreea Bălan este sărbătorita zilei de astăzi și chiar dacă nu se află lângă fetițele ei acasă, Ella și Clara au fost cele care i-au transmis mamei lor un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Cele două micuțe au fost fotografiate lângă un tort special decorat și au mărturisit că își doresc ca mama lor să se întoarcă câștigătoare din competiția America Express.

„La mulți ani, mami!  Îți dorim sa fii sănătoasă, frumoasă și sa te întorci cu bine!
Ne este foarte dor de tine și ne dorim sa te întorci câștigătoare! Semnat Ella și Clara ”, este mesajul transmis de fetițele Andreei Bălan pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan își sărbătorește astăzi ziua de naștere

Din fotografie cu tortul, se vede că este o figurină care seamănă cu Andreea Bălan și care are un rucsac în spate de la emisiunea America Express, fiind inscripționat cu numele artistei.

Fanii, dar și prietenii apropiați au fost cei care i-au transmis frumoasei vedete numeroase mesaje cu ocazia aniversării sale. Aprecierile la postare nu au ezitat să apară, iar secțiunea de comentarii a fost asaltată cu o serie de urări emoționante.

Adauga un comentariu