Cancan ultimă oră

Andreea Bălan, dezvăluiri inedite după ce s-a despărțit de Tiberiu Argint

Publicat: 21 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan dezvăluiri inedite după ce s-a despărțit de Tiberiu Argint
Andreea Bălan, dezvăluiri inedite după ce s-a despărțit de Tiberiu Argint

După despărțirea de George Burcea, Andreea l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și părea să aibă o relație fericită, însă după doar un an de relație, cei doi au pus capăt relației. Vedeta se axează acum pe creșterea celor două fiice ale sale, iar în ceea ce privește o nouă relație, vedeta este mult mai atentă cu oamenii pe care îi cunoaște.

Andreea Bălan, dezvăluiri după ce s-a despărțit de Tiberiu Argint

Andreea Bălan este convinsă că va veni ziua în care va găsit bărbatul ideal pentru ea, chiar dacă a avut de suferit în trecut. Vedeta a printr-un divorț dureros, dar la câteva luni l-a cunoscut pe Tiberiu Argint. relația celor doi a durat doar câteva luni, dar recent, Andreea Bălan a mărturisit că iubește și este iubită, fără să ofere mai multe detalii.

„Sunt mult mai înțeleaptă, mult mai așezată, mai calmă și știu exact ceea ce îmi doresc din toate punctele de vedere, atât în carieră, cât și în plan personal. Iubesc, sunt iubită, am o familie extraordinară, am mulți prieteni care mă iubesc, mă susțin, sunt aproape de mine. Mă bucur foarte mult de prezent, am învățat să trăiesc de prezent, deoarece de multe ori trăiam în viitor și îmi proiectam și nu trăiam prezentul”, a spus Andreea Bălan, relatează libertatea.ro.

Cum trece Andrea Bălan peste eșecurile din dragoste

Andreea Bălan a vorbit în urmă cu ceva timp despre dezamăgirile din trecut și despre cum a reușit să treacă peste ele.Vedeta a declarat că s-a simțit fericită alături de mai multe persoane, susținând că fericirea este în fiecare. Vedeta a trecut peste toate întâmplările nefericite din viața sa pentru că s-a iubit foarte tare pe ea. Artista subliniează că a învățat să-și asculte instictul și să se lase ghidată de asta.

„M-am simțit fericită în mai multe locuri, cu mai multe persoane și cred că fericirea este în noi. Așa că dacă eu sunt fericită cu mine și mă iubesc pe mine, automat. Ofer iubire și pot să mă simt bine oriunde.Am învățat în ultimul timp să-mi ascult instinctul și să mă ghidez foarte bine după instinct, poate ani de zile l-am neglijat sau poate m-am neglijat pe mine în interior. Mai nou meditez, sunt foarte bine cu mine, sunt foarte fericită. Sunt convinsă că în jurul meu sunt oameni de același grad cu mine”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Andreea Bălan rămâne pozitivă în ciuda a tot ce a trăit pe plan amoros

Îndrăgita artistă a trecut prin multe de-a lungul timpului, dar nu a încetat să spere că își va găsi bărbatul potrivit. Andreea Bălan le-a dat sfaturi tuturor în ceea ce privește viața sentimentală. Artista a spus că mai întâi trebuie să te accepți pe tine și să fii împăcat cu tine.

„Dragostea, în primul rând, trebuie să o ai în tine. Trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoana potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină”, a declarat Andreea Bălan la un post de televiziune.

Adauga un comentariu