Cancan ultimă oră

Andreea Bălan vrea să apeleze la o mamă surogat: „Îmi doresc un copil, un băiat”

Publicat: 17 feb. 2022
Andreea Bălan ține o mână pe față
Andreea Bălan a declarat că mai vrea un copil și a spus că o să apeleze la o mamă surogat

Andreea Bălan a devenit mama a doua fetițe, însă vedeta are o mare dorință, aceea de a avea și un băiat. În cadrul unui podcast de pe YouTube, cântăreața a mărturisit că vrea să apeleze la o mamă surogat în viitor.

În urmă cu șase ani, respectiv trei ani, Andreea Bălan a devenit mama a doua fetițe.

Vedeta a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană

Cântăreața și-a dorit foarte mult să îmbrățișeze și acest rol, iar alături de fostul ei soț au reușit să devină părinți.
Din păcate, atunci când a născut cel de-al doilea copil, vedeta a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar timp de câteva secunde inima a încetat să-i mai bată. Vedeta a avut o embolie amiotică, iar viața i-a fost pusă în pericol.

Andreea Bălan își mai dorește un copil

După ce medicii au reușit să o salveze, artista a mai suferit alte două operații grele din cauza unor complicații, iar în urma intervențiilor vedeta a primit un verdict greu de acceptat, acela că nu va mai putea niciodată să facă copii.

Cântăreața a mărturisit în podcastului lui Damian Drăghici că marea ei dorință e să mai aibă un băiat și își dorește foarte mult să devină mamă din nou. Cum nu mai poate să dea ea naștere unui copil, artista a precizat că vrea să apeleze la o mamă surogat.

”În meditațiile mele și pe lista mea eu îmi doresc un copil, un băiat, dar nu mai pot eu să-l fac, probabil cu mamă surogat, dar mi-aș dori”, a spus cântăreața în podcastului lui Damian Drăghici.

Andreea Bălan s-a separat de tatăl fetițelor

În ianuarie 2020, înainte de izbucnirea pandemiei în România, viața Andreei Bălan s-a schimbat din nou, căci atunci ea și fostul ei soț, actorul George Burcea, au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Cântăreața și partenerul ei și-au spus adio, a urmat o perioadă grea pentru vedetă în care a trebuit să accepte că a devenit o mamă singură, însă a avut tot timpul sprjinul mamei sale care s-a mutat cu ea la București.

 


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu