Cultural

Andreea Bănică a renunțat să mai poarte verigheta după 28 de ani de relație. Cum a reacționat soțul artistei, Lucian Mitrea

Publicat: 26 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bănică a renunțat să mai poarte verigheta după 28 de ani de relație. Cum a reacționat soțul artistei Lucian Mitrea
Andreea Bănică a fost surprinsă recent fără verighetă, iar zvonurile nu au întârziat să apară.

Andreea Bănică a renunțat să mai poarte verigheta după 28 de ani de relație și 15 ani de căsnicie. Artista a fost surprinsă de fani fără inel pe deget, iar vedeta a spus adevărul. Celebra cântăreață și partenerul ei de viață au avut parte de-a lungul timpului de multe critici, iar bărbatul a fost suspectat de infidelitate. Decizia Andreei Bănică de a renunța la verighetă a declanșat un val de reacții pe rețelele de socializare. Iată cum a reacționat soțul artistei, Lucian Mitrea.

Andreea Bănică a renunțat să mai poarte verigheta după 28 de ani de relație

Andreea Bănică a fost surprinsă recent fără verighetă, iar zvonurile nu au întârziat să apară. Fanii artistei sunt de părere că îndrăgita cântăreață și soțul ei ar avea probleme în căsnicie și ar fi la un pas de divorț. Vizibil deranjată de zvonurile din lumea mondenă, Andreea Bănică a spus adevărul despre mariajul cu Lucian Mitrea, dezvăluind motivul pentru care a renunțat să mai poarte verigheta.

„Nu! (n.r. – nu mai poartă verigheta). Mi-a rămas mică… Port un inel și cam atât în privința inelelor! Nici nu am niște degete frumoase pentru inele. Prefer brățări, ceasuri.”, a precizat artista.

Andreea Bănică a negat cu vehemență și zvonurile că soțul ei, Lucian Mitrea, i-a fost infidel de-a lungul timpului. Artista are doar cuvinte de laudă pentru tatăl copiilor ei și se declară o femeie împlinită.

,,Pe mine nu m-a afectat nici măcar o clipă, o clipă nu am crezut ceva, o clipă soţul meu nu mi-a dat vreun semn. Din moment ce noi am fost mai toată viaţa împreună, când ar putea şi unde să se ducă. Este şi un tip foarte deştept, care ştie foarte bine ce are lângă el, ştie foarte bine că femeie ca mine nu mai găseşte. De când mi-a dat inelul de logodnă, i-am spus «dacă eşti pentru mine, eşti pentru mine şi atât».”, a declarat vedeta.

Andreea Bănică se bucură din plin de viață alături de soțul ei, Lucian Mitrea, și de cei doi copii. Îndrăgita cântăreață are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Artista se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Aceasta își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii în ținute incendiare.

Ce spune Lucian Mitrea despre mariajul său

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din lumea mondenă. Cei doi sunt împreună de mai bine de 28 de ani și fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor. Deși au avut parte de multe critici, iar relația lor a fost greu încercată, Lucian Mitrea și Andreea Bănică nu s-au gândit niciodată la divorț și sunt de nedespărțit.

Recent, artista a renunțat să mai poarte verigheta, iar gestul vedetei a declanșat un val de suspiciuni. Lucian Mitrea nu a fost deranjat de faptul că soția sa nu mai poartă inelul de la nuntă, mai ales că Andreea Bănică a explicat de ce face asta.

Lucian Mitrea și Andreea Bănică nu țin cont de replicile dure ale celor din jur și se bucură din plin de viața de familie. Aceștia au doi copii de care sunt tare mândri, dar nu se gândesc să mai devină părinți pentru a treia oară.

„E prea târziu pentru un al treilea copil! Dacă nu aș fi rămas de tânără fără părinți, poate aș fi avut 3-4 copii. Vă sfătuiesc să faceți copii de pe la 25 până în 30 de ani! Sunteți și voi tot copii și va fi mai ușor să vă puneți la mintea lor fără mari eforturi. După 30 de ani este diferit.”, a mărturisit artista.

La rândul său, Lucian Mitrea este un soț și un tată devotat și are doar cuvinte de laudă pentru partenera lui de viață. Andreea Bănică se declară o femeie împlinită și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Adauga un comentariu