Cultural

Andreea Bănică, mărturisiri neașteptate despre soț și copii. ,,M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe…”

Publicat: 16 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bănică mărturisiri neașteptate despre soț și copii. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe
Andreea Bănică este răsfățată de soțul ei și se declară o femeie împlinită.

Andreea Bănică a făcut recent mărturisiri neașteptate despre soț și copii. Artista are o carieră de succes în muzică, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață. Dincolo de realizările profesionale deosebite, cântăreața ascunde o poveste de viață impresionantă. Iată cum a trecut Andreea Bănică peste depresie și traumele din copilărie.

Andreea Bănică, mărturisiri neașteptate despre soț și copii

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondnee. Vedeta se bucură din plin de celebritate și este extrem de activă pe rețelele de socializare. Cântăreața își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare, iar reacțiile internauților nu întârzie să apară.

Andreea Bănică se declară o femeie împlinită în viața privată alături de soțul ei, Lucian Mitrea, și de cei doi copii. Cântăreața a recunoscut că a avut parte de multe momente grele în căsnicie, dar nu s-a gândit niciodată la divorț. Artista l-a cunoscut pe soțul ei pe vremea când avea doar 16 ani, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

,,Îl iubesc și îi mulțumesc că trăiesc lângă el în fiecare zi povestea de dragoste la care visează orice fată. (…) Am avut încredere în el de atunci și am în fiecare zi pentru că știu că el e sprijinul meu, omul căruia pot să îi spun orice, care mă face să fiu cu capul în nori, dar mă aduce și cu picioarele pe pământ și cu care am construit o familie minunată.”, a declarat artista.

Vedeta a recunoscut însă că a luptat ani buni cu depresia și cu stările de anxietate din cauza criticilor celor din jur, dar și a traumelor din copilărie. După pierderea părinților, Andreea Bănică a trecut prin momnete extrem de grele. În prezent, vedeta se declară o femeie împlinită alături de familia sa și se dedică muzicii, dar și publicului care o îndrăgește atât de mult. Artista se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 44 de ani și pozează sexy ori de câte ori are ocazia.

Cum a reușit artista să învingă depresia

Andreea Bănică se bucură din plin de celebritate și de succes în muzică. Artista a fost nu de puține ori protagonista unor controverse în lumea mondenă și a fost sancționată pentru aparițiile sale mult prea îndrăznețe. Cântăreața a fost aspru criticată și pe rețelele de socializare, însă nu a ținut cont de replicile dure ale celor din jur.

Cu toate acestea, Andreea Bănică a precizat că a luptat ani buni cu depresia și anxietatea, fiind marcată de suferințele din copilărie, dar și de răutățile oamenilor. Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a dezvăluit cum a reușit să treacă peste cele mai grele momente din viața sa.

,,Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urâte… Autosugestia este cea mai bună. Mi-a spus mereu că trebuie să merg mai departe!

Tot timpul mă gândeam la tata care și-a dorit mereu să devin mare om. După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia, copiii mei! Viața este un ‘trebuie’ pentru mine!”, a precizat vedeta.

Andreea Bănică este răsfățată de soțul ei și se declară o femeie împlinită. Aceasta are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se bucură din plin de rolul de mamă.

Adauga un comentariu