Cancan

Andreea Bănică și-a făcut incă o operație estetică. Cum arată acum vedeta

Publicat: 30 oct. 2020
Andreea Banica machiata strident
Andreea Banica si-a facut inca o operatie estetica

Andreea Bănică și-a făcut încă o operație estetică, însă fanele acesteia i-au sărit în cap. Ajunsă la 42 de ani, cântăreața se menține într-o formă de invidiat, cu toate acestea s-a lăsat din nou pe mâna esteticianului Aceasta s-a implicat de curând într-o acțiune de strângere de fonduri.

Odată ce fanii i-au văzut noul look au început să o critice.

Andreea Bănică și-a făcut incă o operație estetică

„De ce ai făcut aceste intervenții inutile?…erai frumoasă oricum! Este o psihoză prin care treceți voi, oamenii frumoși, cu aceste urmări total nepotrivite în aspectul fizic! Păcat! / Ești o femeie frumoasā ,dar mărirea buzelor stricā farmecul și frumusețea…toate care și-au mărit buzele ,și-au stricat fizionomia…femeile deștepte și frumoase ,nu se pocesc. ,,,doar pitipoancele…sper să revi la farmecul tău…iartă-mă !! /În realitate ți-ai “stricat” fata. Restul e relativ.. / Prea mult silicon în buze”, au reacționat prietenele virtuale de pe Instagram și Facebook ale Andreei Bănică.

Cum a reacționat artista

„Nu am avut niciodată o problemă să mă pozez fără machiaj, să ies din casă fără nimic pe față, să mă afișez naturală. Sunt bine cu mine, mă îngrijesc, sunt grijulie cu tenul meu și pot sta liniștită și fără machiaj. Însă atunci când am un eveniment, un concert, o filmare, e normal să mă vedeți cu un machiaj profi. „Noi, femeile, suntem norocoase să putem apela la astfel de artificii, așa că sunt sigură că înțelegeți foarte bine de unde schimbările de care încearcă să se agațe unii când vine vorba de pozele în care port un machiaj făcut corect. Pe fața mea nu a ajuns bisturiul, doar mâini înzestrate și pensule fine!”, a reacționat Andreea Bănică pe Instagram, după comentariile negative primite.

Andreea Bănică se bucură că a revenit pe scenă

Andreea Bănică și-a făcut încă o operație estetică și se declară extrem de bucuroasă că a revenit pe scena după pauza făcută din cauza noului coronavirus. Nici vacanta artistei nu a fost una chiar reusita, vedeta fiind la un pas de moarte.

”Cu emoție multă, dar și bucurie am cântat după aproape 4 luni de pauză! Am simțit libertatea de a mă exprima pe scenă cum nu am mai simțit-o de mult. Îmi doresc enorm că lucrurile să revină la normalitate să pot să fiu mai des lângă voi, să cântăm, dansăm, să ne îmbrățișăm și să ne pozăm. În perioada aceasta noi artiștii suferim enorm!

Nu vă gândiți la bani (ei de mult timp nu mai sunt o problemă pentru mine și familia mea), ci la faptul că m-am născut să fiu pe scenă, iubesc muzica (vreau să o dăruiesc) și am toată energia din lume pe care să o dau mai departe vouă celor care veniți să mă vedeți. Muzica este viața mea de la 4 ani și jumătate de când părinții mei au descoperit că am talent și fără ea aș fi un om trist”, a declarat, recent, cântăreața, citată de WOWbiz.ro.

Adauga un comentariu