National

Andreea Esca, înlocuită la PRO TV, după ce a ajuns pe mâna medicului! Ce diagnostic a primit vedeta

Publicat: 09 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Esca înlocuită la PRO TV după ce a ajuns pe mâna medicului Ce diagnostic a primit vedeta
Andreea Esca, înlocuită la PRO TV, după ce a ajuns pe mâna medicului

Andreea Esca este înlocuită la Pro TV, din cauza unor probleme medicale. Prezentatoarea și-a anunțat prietenii virtuali că nu se simte prea bine și că a trebuit să meargă la doctor. Andreea Esca are probleme de sănătate. Mai exact, prezentatoarea știrilor de la Pro TV s-a ales cu o răceală care i-a afectat vocea.

Vedeta și-a anunțat fanii că se află în repaus vocal, la recomandarea medicilor. Andreea Esca a ajuns pe mâna medicului După o serie de analize de specialitate, medicii i-au recomandat ca pe lângă tratamentul primit să facă și repaus vocal. Andreea Esca, însă, nu vrea să stea departe de pupitrul știrilor, așa că încearcă să se trateze și cu remedii naturiste.

Ce a transmis Andreea Esca

Andreea Esca le-a arătat fanilor ce remedii naturiste a urmat pentru a se putea întoarce cât mai repede la pupitrul știrilor de la Pro TV. Vedeta a postat pe contul său de Instagram baia fierbinte cu sare gronjuasă și ghimbir sau „biscuiții copilăriei înmuiați în ceai”.

„Mama: ia, dragă, medicamente, termină cu prostiile. Prietenii de tip „pe vechi”: fă o baie cu sare din aia grunjoasă! Prietenii hipsteri: mai bine o baie cu ghimbir! Eu: Am luat medicamentele, am pus sare și ghimbir în cadă … Și aștept să-mi revină vocea de privighetoare”, a scris împărtișit Andreea Esca prietenilor virtuali.

Andreea Esca a avut Covid-19 în urmă cu doi ani În urmă cu doi ani, prezentatoarea știrilor de la Pro TV a fost infectată cu coronavirus. Andreea Esca a confirmat acest lucru după ce s-a aflat absența sa de la pupitrul știrilor.

Andreea Esca a împlinit 50 de ani Andreea Esca și-a început cariera la SOTI, tot ca prezentatoare, în anul 1992, deși nu avea experiență în domeniu. În același an s-a axat pe pregătirea jurnalistică, meseria ce avea să-i schimbe viața și să o transforme într-o celebritate autohtonă. Anul acesta, îndrăgita prezentatoarea a împlinit vârsta de 50 de ani și a petrecut cu mare fast alături de ce dragi, în Istanbul.

Fiica prezentatoarei nu este pasionată de televiziune

Andreea Esca are doi copii împreună cu Alexandre Eram, Alexia și Aris. De curând, prezentatoare și-a spus părerea cu privire la cariera fiicei sale de 22 ani. Aceasta este creator de conținut, iar până la momentul actual nu și-a arătat pasiunea pentru televiziune. Iubita lui Mario Fresh are un succes uriaș pe rețelele de socializare, unde are multiple contracte. Alexia Eram se poate întreține singură, iar mama sa este foarte mândră de ea. 

„Alexia este pasionată de ceea ce face ea acum, care este acest nou job al vremurilor de azi, care include fashion, beauty. A și făcut în Anglia o facultate de arte care era specializată pe PR și industria fashion, deci continuă să dea informații în acest domeniu. Este un om extrem de muncitor, ceea ce-mi place foarte mult la ea, chiar prea muncitor pentru vârsta ei, după părerea mea și nu și-a arătat interesul pentru a face ceva în televiziune, unde, poate, publicul ei nu mai este prezent”, a declarat prezentatoarea. 

Adauga un comentariu