Cancan

Andreea Gherasim vârstă, înălțime și data nașterii. Detalii mai puțin cunoscute din biografia tinerei prezentatoare

Publicat: 26 apr. 2021
Andreea Gherasim vârstă
Frumoasa șatenă Andreea Gherasim prezintă rubrica Meteo de aproape patru ani la Observatorul Matinal

Una dintre cele mai tinere prezentatoare de la Antena 1, Andreea Gherasim, în vârstă de 25 de ani, este fata de la Meteo de patru ani. Aceasta și-a început activitatea în cadrul Observatorului în 2017, de Sfântul Nicolae, fiind un frumos cadou pentru colegii ei. Pe-atunci, frumușica Andreea s-a alăturat „mai bătrânilor” săi colegi, Mihai Jurcă (fiul celebrei Romica Jurcă) și Iuliana Pepene.

În urmă cu patru ani, echipa Observatorului de la Antena 1 primea un frumos cadou de Moș Nicolae, în persoana Andreei Gherasim, cea mai tânără prezentatoare Meteo. Până să prezinte starea vremii, Andreea se ocupa de horoscop dar și de rubrica de știri mondene din jurnalul dimineții. Iar pentru a avea timp să se ocupe de toate acestea, diminețile Andreei Gherasim încep la ora 3.30. Însă, după cum singură recunoaște, micul dejun o ajută să fie fresh şi energică pentru întreaga zi.

Andreea Gherasim vârstă, înălțime și data nașterii

Frumoasa șatenă s-a născut pe 7 februarie 1996 și este o jurnalistă pasionată de frumos. Așadar, Andreea Gherasim are vârsta de 25 de ani și precizează că atunci când nu are inspirație pentru scris, prezintă informațiile despre vreme. Totodată, ea spune că face asta cu pasiune, zi de zi, și a ales jurnalismul deoarece îi place să fie aproape de oameni și de locuri diferite.

Andreea Gherasim are o greutate de 53 de kilograme la o înălțime de 1,64 metri și nu a fost cazul să țină diete până acum. Mai mult, simpatica brunetă a mărturisit că ar putea renunța la orice, mai puțin la desert. Se laudă că e o mare iubitoare de amandine, eclere cu fistic, însă îi plac și fructele, pe care le mănâncă mai mult seara. Totodată, îndrăgita prezentatoare a rubricii Meteo de la Observatorul Matinal este pasionată și de călătorii, fapt care se poate vedea și pe contul ei de Instagram.

Andreea Gherasim biografie

Originară din Bucureşti, Andreea Gherasim a absolvit cursurile Facultăţii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice, pe care le-a urmat în perioada 2014-2017. Și totuși, s-a dovedit că nu a fost într-atât de pasionată de științele economice, așa că a ales calea televiziunii. În paralel cu Facultatea de Economie, din 2015 a început cursurile de prezentatoare TV de la Intact Media Academy, pe care le-a absolvit în februarie 2016.

Imediat după aceasta, Andreea Gherasim a făcut parte din proiectul Intact Media Academy (IMA) Star, care a adus-o prima dată pe sticlă. Debutul ei a fost ca prezentatoare a rubricilor Horoscop şi Ştiri Mondene. Totodată, a făcut şi practică în redacţia de ştiri, unde s-a ocupat de redactarea unor subiecte din domeniul social. După cum aminteam mai sus, din decembrie 2017, şefii i-au dat pe mâna rubrica Meteo din cadrul Observatorului matinal.

Așadar, Andreea Gherasim a ajuns la o frumoasă vârstă la care începe să culeagă roadele muncii depuse cu pasiune. Și totuși, rubrica Meteo pare a fi un loc fără lipici după ce în urmă cu câțiva ani o altă prezentatoare a plecat la concurență.

Adauga un comentariu