Cancan

Andreea Ibacka face furori pe Instagram. Cum s-a afișat frumoasa vedetă alături de soțul ei celebru

Publicat: 02 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Ibacka face furori pe Instagram. Cum s-a afișat frumoasa vedetă alături de soțul ei celebru
Andreea Ibacka atrage privirile tuturor pe Instagram și se declară o femeie fericită alături de soțul ei, carismaticul Cabral.

Soția lui Cabral, Andreea Ibacka, face furori pe Instagram. Aceasta arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Vedeta se declară o femeie fericită și împlinită alături de carismaticul prezentator, iar de când a devenit mamă pentru a doua oară, Andreea Ibacka radiază de fericire. Iată cum s-a afișat frumoasa vedetă alături de soțul ei celebru.

Andreea Ibacka atrage privirile tuturor pe Instagram

Frumoasa Andreea Ibacka face furori pe rețelele de socializare cu fizicul de invidiat. Soția carismaticului Cabral se menține în formă și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară și se bucură din plin de viața de familie alături de soțul ei celebru.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. De când au devenit părinți, aceștia radiază de fericire și sunt tare mândri de copiii lor, Namiko și Tiago.

Cei doi își surprind fanii din mediul online cu fotografii de familie. Recent, Andreea Ibacka s-a afișat în ipostaze sexy pe Instagram, spre încântarea admiratorilor, care au apreciat-o pentru că arată atât de bine.

Soția lui Cabral se declară o femeie fericită și împlinită. Aceasta a mărturisit că are parte de multe provocări și momente frumoase de când este mamă a doi copii. Andreea Ibacka se bucură din plin de rolul de mămică și se dedică bebelușului Tiago, ce a venit pe lume acum câteva luni.

,,În cele aproximativ 160 de nopți nedormite consecutiv nu mi-am pierdut niciodată răbdarea, nu am încetat să-l alint. Nu am ridicat tonul, nu am găsit motive să lipsesc nici o jumătate de noapte de lângă el. Băiețelul meu simpatic, dorit și da, mega terorist cu somnul meu. E la vârsta la care îți vine să-l bagi în buzunar, să-l porți nedezlipit, să-l pupi încontinuu.”, a mărturisit Andreea Ibacka.

O altă vedetă care face furori pe Instagram și se bucură din plin de viața de familie este Laura Cosoi. Aceasta are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani, iar de când a devenit mamă radiază de fericire. Și carismaticul actor Mihai Rait se mândrește cu soția lui superbă și se declară un bărbat împlinit pe plan personal, dar și profesional.

Ce spune frumoasa vedetă despre partenerul ei de viață

Andreea Ibacka este căsătorită de peste 11 ani cu faimosul Cabral Ibacka și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia au împreună doi copii superbi de care sunt tare mândri.

Când vine vorba de soțul ei, Andreea Ibacka are doar cuvinte de laudă. Frumoasa blondină a recunoscut de nenumărate ori că este răsfățată de Cabral și nu ezită să se afișeze îm ipostaze tandre alături de acesta pe rețelele de socializare.

La rândul lui, carismaticul prezentator își surprinde soția cu surprize și declarații de dragoste. Recent, Cabral a postat un mesaj emoționant pentru frumoasa lui parteneră.

,,N-am crezut vreodată că la anii ăștia o să mai ajung să am fluturi în stomac… sau că voi tremura de nerăbdare, asemeni unui copil înaintea cadourilor de Crăciun, să te văd. Că zâmbetul tău îmi va descreți fruntea indiferent cât de grea a fost ziua. Sau că iubirea noastră va răsturna pământul și cutumele.

Și nu doar că te iubesc, dar îți sunt recunoscător pentru tot ce faci pentru noi, pentru motivația și inspirația pe care le pui în mine, pentru femeia superbă pe care o descopăr zi de zi, și mai ales pentru dragostea pe care mi-o porți. Ne-am mărturisit și ne-am asumat și mai ales ne-am dat seama, încă o dată, că fiecare are cheia celuilalt și cele două chei nu merg decât împreună, exact ca la armele nucleare. Vreau tot cu tine!”, a scris Cabral pe rețelele de socializare.

Andreea Ibacka atrage privirile tuturor pe Instagram și se declară o femeie fericită alături de soțul ei, carismaticul Cabral. Vedeta se bucură din plin de viață și se mândrește cu familia ei frumoasă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu