Cancan ultimă oră

Andreea Marin a recunoscut tot: ,,Da, am fost înșelată! Pe o scară de la 1 la 10, durerea infidelității ajunge la 11”

Publicat: 04 sept. 2021
Andreea Marin are trei căsnicii eșuate la activ, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste alături de Adrian Ionuț Brâncoveanu

Andreea Marin are trei căsnicii eșuate la activ, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste alături de Adrian Ionuț Brâncoveanu. Nu a ezitat, însă, să-și amintească de cele mai dureroase situații pe care le-a trăit de-a lungul anilor în legăturile amoroase în care a fost implicată. Fără niciun fel de problemă, fosta “Zână a Surprizelor” a mărturisit că a fost înșelată.

Andreea Marin s-a căsătorit, în 1995, cu Cristian Gheorghiţă, mariajul lor sfârșindu-se trei ani mai târziu. Ulterior, în 2006, bruneta a ajuns în fața altarului cu Ștefan Bănică Jr., dar povestea lor de iubire s-a terminat în 2013. La un an distanță, fosta “Zână a Surprizelor” și-a încercat din nou norocul, cu Tuncay Ozturk, dar nici de această dată nu a avut succes.

De-a lungul celor trei căsnicii a trecut prin momente stânjenitoare, de care nu-și aduce aminte deloc cu plăcere. Invitată la un post de televiziune, Andreea Marin nu s-a ferit și a recunoscut că a fost înșelată, fapt care a durut-o enorm.

“Da, am aflat și că am fost înșelată de fostul partener de viață, din căsnicia anterioară. Din punctul meu de vedere, pe o scară de la 1 la 10, durerea infidelității ajunge la 11”, a mărturisit Andreea Marin.

Andreea Marin, despre relația cu Ionuț Brîncoveanu: “A meritat așteptarea!”

În prezent, Andreea Marin are o legătură amoroasă cu Adrian Ionuț Brîncoveanu. Cei doi au făcut sacrificii pentru a-și menține relația. Timp de doi ani au făcut naveta pentru a se vedea, întrucât, la acea vreme, bărbatul locuia în Africa. Dar, de ceva timp, iubitul consul al vedetei preferă să stea mai mult în România. Iar lucrurile între ei merg perfect.

“Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, a declarat, în urmă cu mai multe luni, Andreea Marin.

 

Adauga un comentariu