Prima pagină » Cancan » Andreea Marin din nou mamă? „Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață…”

Andreea Marin din nou mamă? „Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață…”

18 iun. 2024, 09:35,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Marin dorește să devină mamă din nou la 49 de ani. Una dintre cele mai renumite personalități din televiziunea românească visează la ziua în care va fi din nou mamă și nu consideră că vârsta reprezintă un obstacol.

Chiar și după ce a renunțat la rolul de prezentatoare TV, Andreea Marin a continuat să fie o persoană activă.

Andreea Marin din nou mamă?

Viața alături de fiica ei, numeroasele proiecte în care s-a implicat de-a lungul anilor și schimbările din viața personală au făcut ca acest vis să rămână în fundal, fără să dispară complet. Astfel, și în prezent, Andreea Marin mărturisește că încă se vede mamă și ia în considerare această posibilitate în viitor.

Invitată la podcastul lui Damian Draghici, fosta prezentatoare TV a răspuns cu sinceritate când a fost întrebată: „Ce nu ai reușit să faci până acum, dar ți-ai propus să faci de acum înainte?”

„Al doilea copil. Mi-aș dori tare mult. Să vedem ce planuri are Dumnezeu. E un timp pentru toate”, a răspuns Andreea Marin.

Andreea Marin are o relație stabilă de câțiva ani cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu. Cei doi au discutat deja despre posibilitatea de a avea un copil împreună, însă vedeta a preferat să păstreze discreția în acest sens.

„Sigur, trebuie să vrea și Dumnezeu. Am discutat despre asta. Sunt subiecte intime, sigur că le vorbim, dar rămân între noi”, declara Andreea Marin în urmă cu câteva luni, la un eveniment.

Andreea Marin dorește să rămână o mamă tânără pentru Violeta

Andreea Marin își dorește să rămână o mamă tânără pentru Violeta, atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

„Rolul meu e să-i fiu alături, nu să o condamn.”

Aproape la vârsta de 50 de ani, Andreea Marin își dorește în continuare să devină mamă și prin entuziasmul ei pentru viață, multe femei o consideră poate prea îndrăzneață în alegerile sale.

„Bineînțeles că îmi doresc încă un copil! Să dea Dumnezeu! Mulți spun că am 47 de ani! Și ce dacă, fac tot ce pot eu să mă mențin tânără. Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească. Fac tot ce pot să mă mențin tânără, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mamă tânără. Fac sport, fac saună. Mi-am luat și un scaun de masaj”, declara ea în urma cu 2 ani, în emisiunea lui Catalin Măruță.

În plus, vedeta este foarte tolerantă și deschisă în privința alegerilor făcute de fiica sa, chiar dacă unele pot părea controversate pentru alți părinți. Mai mult decât atât, Andreea Marin nu exclude varianta de a deveni mamă încă o dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *