Cancan

Adrian Brâncoveanu are o biografie impresionantă! Iubitul Andreei Marin a fost consul în Damasc

Publicat: 06 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Brâncoveanu are o biografie impresionantă Iubitul Andreei Marin a fost consul în Damasc
Adrian Brâncoveanu este diplomat.

Adrian Brâncoveanu se mândrește cu o biografie impresionantă. Iubitul Andreei Marin a fost consul în Damasc și, în prezent, lucrează în Ministerul Afacerilor Externe.

Adrian Brâncoveanu s-a născut în anul 1985, în Focșani, județul Vrancea. Bărbatul provine dintr-o familie înstărită, care deține mai multe proprietăți în România. Printre acestea, se numără și o vilă cu livadă.

Potrivit informațiilor aferente biografiei personale a iubitului Andreei Marin, acesta a fost referent principal în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și viceconsul la Damasc. Mai mult, Adrian Brâncoveanu a cochetat și cu lumea afacerilor și a investițiilor, lansându-și o firmă, pe care ulterior a închis-o în anul 2007.

Iată cu ce se ocupă iubitul Andreei Marin în prezent și ce avere are.

Adrian Brâncoveanu călare
Adrian Brâncoveanu s-a născut în anul 1985, în Focșani, județul Vrancea.

Adrian Brâncoveanu are o biografie impresionantă

Adrian Brâncoveanu este diplomat. Înainte de a fi consul, bărbatul a fost referent principal în MAE și viceconsul la Damasc. Apoi, s-a lansat în afaceri, însă fără prea mare succes.

Iubitul Andreei Marin are un salariu foarte bun pentru funcția de diplomat deținută. Se estimează că acesta ar avea în conturi aproximativ 40.000 de dolari și, potrivit declarației de avere, deține două apartamente în București și două mașini.

În trecut, Adrian Brâncoveanu a fost consul la Tripoli, în Libia și a trăit o perioadă în Tunisia. În tot acest timp, el și Zâna Surprizelor au avut o relație la distanță, care nu a reprezentat un impas în povestea lor de dragoste. Despre cum a cucerit-o Andrian Brâncoveanu, Andreea Marin nu a vrut să vorbească niciodată. În schimb, frumoasa vedetă a dezvăluit că nu a fost dragoste la prima vedere și că i-au adus împreună două evenimente triste.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos‘, a declarat Andreea Marin.

Întrebată despre căsătoria cu fostul consul, Andreea a mărturisit: „În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”.

Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin
Înainte de a fi consul, bărbatul a fost referent principal în MAE și viceconsul la Damasc.

Ce spune Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, după 5 ani de relație: „E o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de cinci ani. Formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc și, cu toate acestea, nu au ajuns încă în fața altarului. Iată ce a declarat Zâna Surprizelor pentru revista VIVA.

Întrebată dacă a luat în calcul căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin a mărturisit că: „Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa.”, scrie viva.ro. Mai mult, vedeta a dezvăluit că are o bijuterie de suflet , dăruită de Adrian, de care nu se desparte niciodată.

„Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună. Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar în momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem.”, a mai spus Andreea pentru sursa citată.

De curând, vedeta a dezvăluit că a plâns de fericire: „Sunt fericită să îi simt alături pe cei dragi mie, sănătoși. Oamenii dragi s-au împuținat pe Pământ pentru mine, mulți sunt în cer… Așa că simt altfel lucrurile…”, a adăugat Andreea Marin.

Andreea Marin îmbrăcată în negru
„Sunt fericită să îi simt alături pe cei dragi mie, sănătoși…”
Adauga un comentariu