Cancan

Andreea Marin nu a avut voie să pozeze în Playboy. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă

Publicat: 23 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Marin nu a avut voie să pozeze în Playboy. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă
Andreea Marin nu a fost lăsată să pozeze în celebra revistă Playboy.

Celebra Andreea Marin nu a avut voie să pozeze în Playboy. Cu toate că ,,zâna surprizelor” a făcut furori de-a lungul timpului cu fizicul de invidiat și formele perfecte, acesteia i s-a interzis să se lasă fotografiată goală în faimoasa revistă pentru bărbați. Multă lume se întreabă care a fost motivul pentru care Andreea Marin a refuzat cu vehemență să pozeze nud.

La vârsta de 47 de ani, arată spectaculos și este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton. Aceasta atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, iar pe rețelele de socializare fotografiile în ipostaze sexy sunt extrem de apreciate. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă.

Andreea Marin nu a fost lăsată să pozeze în Playboy

Una dintre cele mai frumoase femei din România, Andreea Marin, nu a fost lăsată să pozeze în Playboy. Celebra vedetă a făcut furori încă de la primele apariții în televiziune, iar atitudinea și silueta fără cusur au cucerit imediat inimile bărbaților.

Dincolo de succesul pe plan profesional, Andreea Marin a avut parte de multe provocări în viața privată. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, iar relațiile de dragoste tumultuoase i-au adus și mai multă celebritate.

Andreea Marin a pus pe jar inimile bărbaților încă de la debutul pe marile ecrane. Cu toate că ,,zâna surprizelor” se mândrea cu un corp perfect încă din tinerețe, aceasta nu a avut voie să pozeze în celebra revistă Playboy, așa cum făceau colegele ei de breaslă.

Frumoasa vedetă a mărturisit care au fost motivele pentru care nu a pozat goală în revistele pentru bărbați. La rândul lui, redactorul șef al revistei Playboy, Dan Silviu Boerescu, a dezvăluit care a fost reacția Andreei Marin cu privire la realizarea unui pictorial provocator.

,,A fost foarte interesant. Ne-am întâlnit cu o ocazie publică și de-abia se lansase Playboy în România. M-a tras deoparte și mi-a zis: «Să nu mă suni niciodată să-mi propui un pictorial fiindcă am un contract foarte ferm cu domnul Lazarov prin care mi se interzice asta explicit». Deci, ea a dezambiguizat lucrul acesta din start și nu i-am propus niciodată să pozeze. (…) Își crease un anumit tip de imagine pe care ar fi putut fi și păcat să îl exploateze în direcția asta a nudității, fie ea și artistică.”, a declarat fostul redactor al revistei Playboy.

Cu toate acestea, Andreea Marin nu a ezitat să își surprindă admiratorii cu fotografii în ipostaze sexy, spre încântarea tuturor. Și în prezent, vedeta este extrem de apreciată pentru silueta fără cusur și ținutele provocatoare.

Și celebra Mihaela Rădulescu a refuzat să pozeze în Playboy, deși era pe punctul de a accepta oferta. La fel s-a întâmplat și în cazul frumoasei artiste Elena Gheorghe, care a refuzat cu vehemență să pozeze nud.

Spre deosebire de acestea, prezentatoarea Gabriela Cristea s-a lăsat fotografiată goală pentru revista Playboy, iar pictorialele incendiare au propulsat-o imediat în atenția publicului.

La fel s-a întâmplat și în cazul actriței Paula Chirilă, care a acceptat să pozeze provocator, asumându-și fotografiile în ipostaze nud. Și colega ei de breaslă, Alina Chivulescu, a făcut furori în tinerețe când a apărut goală în câteva filme de succes.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa vedetă

La vârsta de 47 de ani, Andreea Marin arată spectaculos și se menține în formă. Frumoasa vedetă este posesoarea unui corp perfect și nu ezită să își etaleze silueta fără cusur ori de câte ori are ocazia.

Aceasta postează în mediul online fotografii în ținute sexy care îi pun în evidență formele, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Andreea Marin a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

,,Cred că sunt o femeie îngrijită și drăguță, dar nu o frumusețe. Și important e să te simți bine în pielea ta și sănătoasă, așa că fac ceea ce cred că e bine în sensul acesta. Mă hrănesc echilibrat și cât mai sănătos cu putință, fac mișcare, am grijă de mintea mea. Dar și muncesc mult, așa că nu e prea ușor să menții balanța în poziția corectă.

Important, ca femeie, e să te prețuiești și pe tine. Știu că noi ne dedicăm celor dragi, dar sănătatea noastră, prevenția, respectul de sine sunt la fel de importante.”, a mărturisit aceasta.

Andreea Marin nu a fost lăsată să pozeze în celebra revistă Playboy. Frumoasa vedetă avea în urmă cu câțiva ani un contract de televiziune care îi interzicea să apare goală. Cu toate acestea, ,,zâna surprizelor” și-a surprins mereu admiratorii cu fotografii îndrăznețe, fiind una dintre cele mai curtate femei din România.

În prezent, aceasta se bucură de celebritate și de aprecierea publicului, având parte de realizări deosebite pe plan personal și profesional.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu